Translate

fredag 1 juli 2016

Scrap the Boys

I sista stund har jag gjort en layout till juni månads moonboard hos Scrap The Boys.



Jag har ett bakgrundspapper och några mönsterpapper från Studio Callico. En rad med texter utskrivet från datorn som jag sytt fast, några enamel dots, plustecknen har jag ritat dit i brist på annat haha. Jag har använt färgerna i moodboarden och inspirerats av vattnet. Foto på maken Harald.

Jag har provat något nytt. Jag har så länge beundrat min scrapvän Annas fina clean&simple kort och tänkte, vad fasen jag måste ju prova något nytt någon gång. Det finns såklart även en webbsida med den inriktningen, den heter CASology och den senaste utmaningen är att göra en rad.



Det är det här med embossing och när Anna och jag träffades på en scrapträff tidigt i våras så köpte jag en begagnad fön, en stämpeldyna och en burk med pulver. Hemma igen hittade jag en annan burk  i vitguld som jag köpt en gång. Det har jag använt här på ett dubbelt kort.


Hur jag tänkte när jag köpte denna burken med rött pulver vet jag verkligen inte, men eftersom jag bara har två färger provade jag denna också. Alltså, det får bli nya inköp framöver, det är faktiskt roligt. En annan tjej som är suverän på detta är scrapvännen Åsa som jag också beundrar. Tack för all inspiration tjejer!


Önska kan man ju alltid göra!

7 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det gör inget, du gillar ju inte att pyssla ändå!

      Radera
    2. Nä, men jag hatar att inte fatta☹️

      Radera
  2. Åhhh!! Du är ju sååå duktig Christel!!! Super snyggt!! Embossat och allt👍🏻😃 Härligt! Och layouten, så läcker!! Mysig detalj med alla text remsorna, lager på lager och fina egna plus tecken. Du är så bra!!! KRAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men behöver bli bättre på att fota kort, blir lite konstigt med bara framsidan sådär. Kram

      Radera
  3. A perfect CAS birthday card! Thanks so much for playing along with us at CASology this week!

    SvaraRadera
  4. Hey Christel!! Great cards!! I love the gold embossed card the most. Thank you so much for playing with us this week at CASology.

    SvaraRadera