Translate

tisdag 27 december 2016

Julmiddag

Maträtterna idag till julmiddagen är jag väldigt nöjd med. Tyvärr är inte fotona så bra, jag blev en aning stressad när maten skulle förevigas så ni får istället titta på bilderna hos Jennys Matblogg där jag tog recepten.

Huvudrätten var en Kycklinggratäng med bacon och västerbottenost. Istället för grillad kyckling så stekte jag kycklingfilé. Det blev såå gott, lätt att göra, kan verkligen rekommendera den. Jag serverade den med basmatiris och en god sallad på isbergssallad, babyspenat, ruccola och clementinbitar.


Till efterrätt gjorde jag Jonathans busenkla efterrätt. riktigt smarrigt och enkelt. Jag började att baka en enkel kladdkaka och sedan var det i stort sätt bara att varva resten i glas.


Jättegott!!!!!

5 kommentarer:

  1. Åh, båda låter supergott💛

    SvaraRadera
  2. Håller med Mia jag!!!! MUMSIGT!!!! Får nog testa det här någon gång!! Din blogg blir som min receptbok och så kan man alltid fråga vidare via sms om man behöver råd!! Toppen!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, fast inte så bra för dig eftersom vi älskar mejeriprodukter haha! Men, jag tror det finns många alternativa produkter idag så då är det ju bara att byta ut. Kram

      Radera
    2. Jaaa !!! Finns massor att byta ut mot vettu!!! Så det ska nov funka 😊

      Radera