Translate

söndag 18 december 2016

Stuck?!

Jag har nästan kommit av mig att göra layouter i allt kortmakande. Men, det är det jag egentligen tycker är roligast och det tar också mycket längre tid. Jag har hållit på med två layouter, en är jag inte alls nöjd med och den andra mer nöjd. Den bästa tar jag idag haha, den är till Stuck?!s andra skiss denna månaden.



Den här var så rolig att göra där jag valde ett glatt budskap som behövs idag. Vit CS och de underbara pappren från Bellas julkit där jag inte använde de mest juliga. Jag fick använda min nya Big shot igen då jag skar ut bubblorna. Foto från i somras på barnbarnet Wille och barnbarnsbarnet Alice när de har riktigt kul tillsammans.

9 kommentarer:

  1. Åhh!!! Jaaaa!!! Håller med Mia💚 alldeles underbar !!! Fotot, pappren, bubblorna , budskapet ALLT!! 💚 Tack fina du!!! Kraaaam 👍🏻

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, så roligt att göra layouter igen! Kram

      Radera
  2. What a fun, happy photo! Love your bubbly circles that add so much fun and energy to your page! So happy you played with us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  3. What an awesome layout!! Love how "happy" it is and love those bubbles!! Thank you so much for playing along with us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  4. Thanks for joining in with the challenge at Stuck?! Sketches! I love this fun and happy page. Very festive.

    SvaraRadera
  5. This is just so sweet and fun, I adore the colours and accents! Thanks for joining us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  6. This is fabulous! That is one joyous photo and I love all your details. Thanks for joining us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera