Translate

fredag 25 maj 2018

Värmen fortsätter

Ja detta sommarväder bara går på dag efter dag och det börjar visa sig inomhus. Idag var jag bara tvungen att städa över lite. Jag tog till och med duschkabinen, det är det värsta jag vet. Ibland vill jag ha en ny lägenhet, allt är så slitet och svårt att hålla fräscht. Det blir nog bara en dröm. Min scraphörna är i full kaos igen och nu har jag börjat sortera om igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Senaste gången jag sorterade gjorde jag det i färger, det har inte fungerat så bra tycker jag, ibland vill ja ha tex en fjäril och då får jag leta i alla lådorna. Nu sorterar jag i olika fack istället.
Vi hade bokat lunch på Hotellet för att bjuda Haralds syster Karin och Dan, det är deras födelsedagspresenter och det är längesedan så det var på tiden.




Fin väggprydnad.


Man får alltid en trevlig sallad som står på bordet.


Vi åt dagens rätt, Porterstek, det var såå gott, vilken sås!


Många satt på trädgårdsserveringen, men vi höll oss inomhus.


Det var trevligt att gå ut tillsammans! Jag skyndade mig hem och packade till stranden Jag skulle passa barnbarnsbarnen därnere medan båda föräldrarna jobbade.


Det fick bli stranden idag och Edith hade roligt.


Alice och Alva badade och Alice åkte rutschkanan massor av gånger.






Farmor Mia kom också ner en stund när hon slutat jobbet. En härlig eftermiddag!


Barnbarnet Amanda fyllde 21 år idag! De skulle inte ha kalas just nu så jag cyklade bort och grattade henne en liten stund.


En liten pratstund i trädgården blev det.


4 kommentarer:

  1. Åhh!! Vad gott!!! Och mysigt på stranden, du är så duktig med barnen. Och fina Amanda💗 Kram

    SvaraRadera
  2. Ja jösses hur hinner och orkar du..3 grejer på en dag..blir trött bara att läsa om aktiviteterna..men så så härligt att du är som du är det är ju inte minst för din stora familj ett privilegium..önskar att du hittar dig själv ibland bland allt detta...en konst och kanske svårt kan jag tänka mig...Roligt att du delar med dig...Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du, just nu vet jag inte, hur jag än härjar så känns det som att jag inte räcker till. Tack Gunnel, kram

      Radera