Translate

torsdag 31 maj 2018

Värmen fortsätter

Som skönt är att det har varit rätt mycket vind idag och det har gjort det behagligare. Jag var först och klippte mig idag och tog en liten promenad dit och inom Siöcronaparken.


Där är så vackert nu med alla perenner och mycket grönska, lite vildvuxet.





Jag fick en riktigt rolig kommentar av min frissa idag, hon frågade om jag var ledig denna dag, men jag är ju alltid ledig, är pensionär sa jag. Lite senare under klippningen började hon le och sa att hon inte riktigt tror att jag är pensionär, du har sånt fint BABYFACE också gestikulerade hon runt ansiktet på mig! Hon är från Tunisien och uttrycker sig på sitt sätt haha! 

Resten av dagen blev det badet, lite för länge för det var många som kom ner. Till slut mådde jag lite illa och vi fick gå hem. Jag försöker ändå dricka vatten. Många bad blir det också.


Vi kom ner vid halv tolvtiden och sedan tar det några timmar innan skolorna slutar och det blir invasion. Massor av människor där när vi gick hem senare på eftermiddagen.




Jag fick passa Edith en stund medan mamma Hanna hämtade Alva och Alice på förskolan.


Mia och kollegan Marie kom också ner.




Alice är helt galen i vattnet medan Alva är lite försiktigare, men är glad för att bada hon också


Glada och nöjda med dessa underbara dagar gick vi hem. Jag gjorde middag, jag älskar Äggakaka, men Harald äter det inte. Han fick resterna av potatis och löksås till fläsket.


Idag blev inte äggakakan så bra, jag gjorde den i en stekpanna som egentligen spelat ut sin roll och nu åkte den i soporna. Tur jag inte skulle bjuda på äggakakan iallafall. Sedan är det också svårare när jag ska göra en halv sats, den blir inte lika tjock som den ska vara.



2 kommentarer:

  1. Kan ju bara hålla med!! Du ser oförskämt fräsch ut!! 💗 Min Martha trodde mig inte när jag sa att din ålder!! Så det kommer från flera håll! Undebara bilder på all grönska💚 Äggakaka? Är det som omelett typ? Ser gott ut! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack kul att höra, men jag försöker ju inte se yngre ut än jag är, det får bli som det blir med det! Äggakaka är lite som omelett något mittemellan det och ugnspannkaka. Det skulle jag vilja bjuda dig på någon gång! Kram

      Radera