torsdag 29 maj 2014

En ovanlig torsdag

Kristi Himmelsfärdsdag och invigning av den nyrenoverade kyrkan i Höganäs.  Jag hade aktivitetsförbud av Harald och började lugnt med att sitta på balkongen och titta på invigningen. Emellanåt gick jag över till syster Anita för att bistå henne med montering av Ikeagarderober, alltså med att lyfta, monterandet klarade hon galant själv (ja, nästan galant iallafall, haha).

 
Lite utomhusmusik innan invigningsgudstjänsten startade.


 
En typisk kyrkobesökare eller?

 
Efteråt var det ballongsläpp, det är så fint. 
Jag håller på med bröllopsprojekt lite då och då, det är roligt.

 
Harald tvättade takpannor på Sandflyget och sedan träffades vi i båten och åt lunch. En ganska kylig vind idag, men vi var lite i lä och hade det skönt i solen. Vi har inte hört något om vår motordel så det får bli bryggsegling. Sedan fick jag ett sms från Mia om att hon skulle till Viken på en vernissage och då kunde jag inte stoppa mig själv längre.

 
Vi cyklade till Viken i härlig medvind och tittade på Hamnens vårsalong. En kollega till Mia visade jättefin keramik, mycket i form av djurhuvud. 
Vi stannade till på Conditori Öresund och satt i deras trädgård och fikade. Jättehärligt.


 
Cykling hem i motvind, men vi tog det lugnt och jag slapp situationen från igår, hade också vattenflaskan i högsta hugg.

 
Jag har läst klart denna boken som verkligen är läsvärd, ett väldigt aktuellt ämne och skriven på ett underbart sätt. Boken handlar om utrotningen av judar i Tyskland, men här får man också en inblick hur det var/är att vara rom. Läs den!

3 kommentarer:

 1. Skönt att Harald tycker att du behöver ta det litta lunt. Kör likadant hela helgen och må gott. Glad helg på er!

  SvaraRadera
 2. Kul att få se invigningen via dig då det hade helt blåst bort i min hjärna. Ser jättefint och trevligt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Harald tycker alltid att jag ska ta det lugnt, mer eller mindre allvarligt. Det biter inte på kan jag säga......

   Radera