torsdag 8 maj 2014

Veckans skiss

Idag fanns en liten stund för att tolka Veckans Skiss. När jag var klar blev det stor papperssortering, jösses vilken röra det blir väldigt fort. Jag skulle nog egentligen vilja ha en mappvagn på hjul. Är det någon som har något bra tips?

 
Jag har sorterat alla mina papper efter tillverkare, jag tycker det är bäst, men det blir mycket bläddrande. Jag får dessutom sträcka mig över bordet för att nå de som är längst bort, inte så där jättebra.
 
Denna veckan var det en fin skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2014/05/18.html

 
Jag blev inte helt nöjd med min tolkning, ibland överdriver jag verkligen färgerna och ändå tycker jag så mycket om andras lågmälda layoter. Nu får jag skärpa till mig! Iallafall, svart och vit cardstock och sedan blandade papper och dekorationer. Foto på barnbarnsbarnen Alva och Alice tillsammans med sin farmor, min dotter som är svensklärare och gör allt för att introducera böckerna i deras värld. Det blir inte sämre av att deras pappa också är svensklärare.

2 kommentarer:

  1. Kul att du ville tolka min skiss! Jag gillar dina starka och härliga färger, man blir glad av dem. Jag är också lärare så temat på din layout får en stor "tumme upp" av mig ;-) Kram Åsa!

    SvaraRadera