lördag 31 maj 2014

En slö lördag

Sådana dagar behövs också antar jag, men jag blir lite rastlös. Om jag inte går morgonpromenad har jag en tendens att sitta med frukosten läääänge och idag blev klockan plötsligt halv elva!!!! Jag antar att detta fenomen kallas pensionär. Panik, gör något! Jag bakade en rabarberpaj och satte mig vid scrapbordet.

 
Samma recept som jag lagt ut tidigare, god är den! http://www.ica.se/recept/knackig-rabarberpaj-715053/
 
Det var inte så bra med vår båtmotor så vi måste köpa en ny startmotor och även reparera en del. Verkligen inte roligt och dessutom kan vi inte lämna bryggan. Svårt att veta hur lång tid detta ska ta, känns som att vi inte kommer ut i år. Det vår bli bryggsegling så länge och idag tog vi emot Wille. Båda föräldrarna jobbar i helgen och har bett om hjälp.


 
Nu har krabborna kommit fram.

 
Och där kommer pappa Joel efter att ha varit ute på övning.


 
Kul att se för både oss och Wille.

 
Sedan var det spelning och träning av Den blomstertid nu kommer.


 
Paus med rabarberpaj.

 
Harald lagade middag idag, en god Biff Stroganoff med nypotatis och sallad.

6 kommentarer:

 1. En perfekt pensionärsdag tycker, men du hade inte behövt ta i och baka också, det blev lite för mycket. Jag har nu varit hemma precis 6 år i dag och numera kan jag även sitta ner och lösa korsord i några timmar (jag läser inte böcker som du eller scrappar) och även slå på teven om jag inte giter göra något. Jag har blivit en riktig pensionär fast jag säger till mig själv att jag får göra det för jag jobbar inte numera. Känslan att man hela tiden måste göra något vettigt har avtagit på mig och det känns skönt, men det har ju tagit sin lilla tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag kommer kanske dit någon gång, men jag tror att jag vill alldeles för mycket, är mer störd över att tiden går så fort.

   Radera
 2. Hej Christel och Ulla! Tänk Ulla jag har kommit lika långt som du, Och om så klockan blir 11 när jag äter frukost så är det OK. Bara hunden som tycker jag är trist...Men sen går vi ut. Han har redan varit ute med husse vid halv sju så det går ingen nöd på honom. Man måste få unna sig att ta det lugnt så länge man kan!
  Kram till er båda från Vanja

  SvaraRadera
 3. Haha, jag kan slöa och läsa hela dagen redan nu, undrar hur slö jag då blir som pensionär:) Och, nej, i det fallet liknar jag inte min kära mor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag säger som mor, hoppas jag får vara med och se.....

   Radera