måndag 12 maj 2014

Vardag igen

Måndag morgon började på Sandflyget, men bara genom att stötta Amanda att komma iväg med taxin till skolan sedan cyklade jag till Lerberget för städuppdrag. Jag börjar undra om jag verkligen är pensionär?

 
Fin clematis på Sandflyget.

 
Vädret idag bjöd på både sol och regn


 
och en fantastisk sikt.
 
Vi hade en shoppingrunda, Harald behövde kläder till bröllopen, lite i sista minuten kanske men det ordnade sig. Bror Arne med fru Lilian var på väg ner från Stockholm och dök upp på kvällen. Så roligt att träffas igen, det var så längesedan. Vi hade en härlig pratstund med lite ost och vin och nu har vi hela kommande veckan på oss. Hunden Diva var också med, men hon glodde mest anklagande på oss för hon fick ingen mat.


2 kommentarer:

  1. Hej!
    Har du inge köttbullar hemma när du får hundbesök? Min mamma hade alltid lite gott till vår hund när vi kom förbi! Nåja, den lilla hunden har kanske inte lärt sig vad köttbullar är! Pensionär - jag tycker du jobbar jämt så då är du ju inte pensionär....Kram!

    SvaraRadera
  2. Diva är 9 år och har utvecklat ett visst gourmetanlag, men hon är hårt hållen av husse och fick inget. Jag tröstar mig med att jobb är bra för hälsan och kroppen annars hade jag väl svällt alldeles. Kram tillbaka!

    SvaraRadera