lördag 24 maj 2014

Mysdag

En riktigt välbehövlig mysdag utan något program. Vädret var sämre och pockande inte heller på någon uppmärksamhet. Efter att ha fixat lite hemma satte jag mig vid scrapbordet. Det kändes som ett bra tag sedan sist och då tar det alltid lite extra tid att komma igång. Jag tolkade iallafall en skiss från My Creative Scrapbook, http://www.mycreativesketches.blogspot.se/2014/05/may-sketch.html Det är därifrån jag får mina fina månadskit. Skissen är denna


 
Jag har använt papper och dekorationer från månadskitet och har också stämplat lite. Fotot är på Amanda när hon var liten, jag tror i 2-årsåldern. Imorgon fyller hon 17 år.
När jag satt och scrappade kom ett sms från Wille, han ville komma ner i båten och då är det svårt att säga nej. Jag cyklade ner och Wille började fiska.


 
Jag blev bjuden på kaffe av Tommy och Bitte i en av båtarna på bryggan. Trevlig stund och solen tittade fram.

 
Wille fick tag på tre ulkar så han var jättenöjd. Jag satt och läste i båten medan lite jazzmusik spelades på Bryggan. Stor njutning!

 
Rösta nu i EU-valet imorgon och även på vår folkomröstning om hamnen. Jag har äntligen bestämt mig för att rösta NEJ för att förhoppningsvis få en bättre debatt om hamnens utveckling framöver.

10 kommentarer:

 1. Perfekt med en farmor i hamnen.... Tack för tillsynen !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är jag glad för!

   Radera
 2. Inte lätt att säga nej när någon av barnbarnen ringer och vill komma, det känner jag igen, då måste det vara något som inte går att ändra om jag skulle säga nej. Jag försöker ta vara på alla stunder tillsammans med dem för rätt som det är så har de inte tid då de blir upptagna själva av allt möjligt. Nu i sommar så kommer vår Oliver att vara borta i 7 HELA VECKOR och vi som träffar honom varje vecka hur skall detta gå? Måste kännas skönt för dina barnbarn att ha dig inom cykelavstånd och en trygghet för dina barn att du och Harald finns där. Härlig bild på Amanda. Fanns det några krabbor nu eller vattnet är fortfarande för kallt? Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och vi har ju ändå varit borta i långa perioder så nu njuter vi av det. Det är inte lätt med 17 st och tiden räcker inte alltid till även om vi är pensionärer. Det blir såklart tomt för er i 7 veckor, men det går fort och förhoppningsvis har han fått många nya upplevelser att dela med er när han är hemma igen. Inga krabbor än, men småfisk finns att fånga.

   Radera
  2. Jag tycker verkligen att du får till det med tiden för alla. Vi hade våra hemma igår på Mors dag och var också nere för att fånga krabbor men som du säger de fick lite småfisk och en krabba, men jättekul ändå.

   Radera
 3. Great job with the sketch. Love your choice of papers. So nice that you joined us at My Creative Sketches!

  SvaraRadera
 4. Love your layout, great use of the sketch . Thank you for joining the My Creative Scrapbook sketch challenge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks, I like your sketchs!

   Radera
 5. Oh I love it.. Thanks for playing with My Creative Sketches...

  SvaraRadera