måndag 16 januari 2017

ARTastic Challenge

En layout till ARTastic Challenge idag, det är konstigt att jag alltid fastnar vid scrapbordet,  jag skulle ju städa bland scrapgrejorna. Jag har börjat och nu måste jag fortsätta för våra sängar är helt fulla med grejor, det blir problem ikväll. Temat på deras utmaning denna månaden är City och de har en häftig målning som inspiration.


Min layout blev inte precis lik, men det är ju inte meningen heller, jag har valt att inspireras av just Citytemat, stjärnorna och i viss mån färgerna.


Vit CS och mönsterpapper från Theresa Collin, utstansade hus med min Big Shot och även cirklarna som jag skrivit på med min skrivmaskin. Fotot är på maken i Trogir i Kroatien, både den, Split och Dubrovnik är helt fantastiska städer. Jag ser nu att det blivit en solskugga i fotot, finns inte där i verkligheten.

11 kommentarer:

 1. Någon sa något om blek kopia....PYTTSAN HELLER!!! Outstanding är mer passande !!! Älskar din design och det läckra mönsterpappret !!! För att inte tala om dina utstansade hus.... Jag dreglar över dom! Gillar allt massor ! Så glad att du tar dig tid och tolkar med oss hos ARTastic min vän💚 Tack igen för superb inspiration. KRAM Anna 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, fast den blev inte sådär häftig som bilden, men ok, bra ändå. Ja husdiesen är fina, Gummiapan. Det pappret tycker jag också är fint, ofta faller jag för udda papper, men så blir dom svåra att använda, det är lättare med kiten. Kram

   Radera
 2. Great job! I like the house and the stars!
  Thanks for playing along with our ARTastic challenge this month.

  SvaraRadera
 3. Fantastic! I love your buildings and the way you placed them....and your paper and colour. Great work!
  Thanks a lot for joining us at ARTastic! :)

  SvaraRadera
 4. Gorgeous work. Your layout is striking with the diagonal design and silhouette houses! Thank you for joining us at Artastic

  SvaraRadera
 5. Your row of little houses look amazing - what a wonderful page!! Thank you for playing along with us at ARTastic.

  SvaraRadera
 6. What a great city-themed layout. I love the photo. Thanks for joining the ARTastic challenge this month.

  SvaraRadera
 7. What a beautiful layout, Christel! I hope your husband didn´t be too angry about the little mess you left in your bedroom ;-)
  The little houses are adorable and the papers you used are great!
  Thank you for playing along with us at ARTastic.
  Evelyn xx

  SvaraRadera
 8. Loving your little row of house which fits in perfectly with this month's challenge. Thank you so much for joining us at ARTastic this month.

  SvaraRadera
 9. Lovely, the little houses and stars are so fun. Thanks for creating with us at ARTastic!

  SvaraRadera