tisdag 31 januari 2017

Tisdag

Jag börjar hämta mig, det här långdragna städandet och sorterandet har tagit på krafterna tror jag. Jag gick ut på en kortare promenad mellan maskinerna i tvättstugan. Grått, men skönt väder.


Vilken grön godbit.En av de få, eller kanske enda skorstenen som finns kvar i Höganäs.


Dom är snygga dom där bokstäverna i järn.


Jag kollade in sonen Joels köksbygge. Nu är det rivning av gamla köket och det nya är på gång.Utanför jobbar plåtslagarna med den utvändiga tillbyggnaden.


En ny köksdel är på plats.


Det är inte många sådana här skvallerspeglar som finns kvar numera.


Imorgon får dotter Mia och Jonas nycklarna till sin nya lägenhet på taket här. Det är en lägenhet så dom blir själva här med terass åt en sida och balkong på gatsidan. Det ska bli roligt att se hur det ser ut.Gamla vattentornet.

Jag hittar ju en massa under det där sorterandet och visar några gamla bilder. 


Jag och mina barn, 1980 kanske?


Hemma hos mor och far, 1985 skulle jag tro. Det syns ju vem jag är lik idag! Fina minnen som gör mig lite ledsen på något sätt.

6 kommentarer:

 1. Åh så roligt att se....lyckliga dagar...:) kram Gunnel

  SvaraRadera
 2. Såå fina foton på er <3<3<3 Ja jag förstår din känsla, man blir sentimental. En salig röra av saknad, glädje, stolthet och sorg över att det går så fort och så mest kanske stor tacksamhet... Sån är jag, haha!! Men det vet du ju redan:) Så fint att få se iallafall. Du, vilken läcker grön godbit du fångat :) Ha en bra dag! Kram Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och jag är ju likadan, bra uttryckt. Ja jag flörtade lite med dig där haha! Kram

   Radera
 3. Åh, herregud! Så jädra kul med gamla bilder😍

  SvaraRadera