lördag 14 januari 2017

Let´s Get Sketchy

Så sakteliga börjar mina vanliga rutiner igen. Idag en layout till Let´s Get Sketchys andra skiss denna månaden.


Jag har ett foto annars syns det nog att jag använt skissen.


Vit CS med acrylfärg och miststänk och mönsterpapper från Studio Callico. Dubbla dieshjärtan som jag sytt på, likaså kanterna + lite andra dekorationer. Foto på mina barnbarn Anna och Charlie som väntar på en ny bebis. 
Just nu är jag irriterad på min kamera, bilderna blir så mörka när jag framkallat dom. Jag tycker att jag försöker göra dom så ljusa det går i datorn och ändå  blir det så. Igår fick jag en flock bilder från Fuji och alla känns mörka och det blir särskilt tydligt när jag gör layouter i ljusa klara färger. Det är nog mest inomhusbilderna, men det är ju det jag tar eller iallafall dom bilderna jag scrappar med. Jag måste nog ta mig tid att se om jag kan göra något åt det.

9 kommentarer:

 1. Skriv ut bilderna själv. Det kostar lite mer, men du skriver ju bara ut de bilder du ska använda och kan retuschera och ändra storlek efter behov. Så fina layouter som du gör ska inte bli förstörda av en dålig bild. Det är jätteroligt att se vad du gör. Ha de gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tack, jag får nog börja göra det, kanske det blir bättre, jag gillar inte heller riktigt de stora formaten. Hoppas du har en bra helg Gun, vi hörs!

   Radera
 2. Jag har hört flera som upplever samma med just Fuji. Dom lägger tydligen på ett filter på alla foton och då sabbas allt du ansträngt dig med själv... Jag skriver ut alla bilder själv , då kan jag även välja storlek och om jag eventuellt vill ha det svartvitt istället. Nog on det! En jättefin layout på dina fina barnbarn. Mysiga papper och dekorationer också. En riktig glad layout💚
  Jag har inte suttit vid scrapbordet på två dagar så nu blev jag så sugen att scrappa!! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är bara så dyrt med skrivarpatronerna som jag inte alls tycker räcker länge trots att jag nästan aldrig skriver ut. Men, jag ska faktiskt göra det ändå nu. Kram

   Radera
 3. Great take on the sketch! Thank you for joining us at LGS!

  SvaraRadera
 4. Great design, love your background and colors!! Thanks for joining us at LGS...

  SvaraRadera
 5. Great page and take on the sketch. Thanks for joining in with us at Let's Get Sketchy.

  SvaraRadera
 6. Great design!Love the color you used on the page!Thanks for joining with us at LGS!

  SvaraRadera
 7. Lovely colors! Very fun page:))
  Thanks for sharing it with us @LGS!!

  SvaraRadera