torsdag 12 januari 2017

Dödsstädning

Jag håller  på med dödsstädning säger min make, men nej, jag vill bara ha ordning för min egen skull och plats i lådor och skåp. Ja, jösses vad jag städar, har bestämt mig för att det är min motion just nu för jag är igång hela dagarna. Nu börjar jag bli mer eller mindre klar med det mesta, jag har fått härlig plats i klädkammaren, i köket är det bara spisen invändigt kvar, i vardagsrummet har jag kvar en del lådor, i sovrummet har jag kvar mina scrapsaker också är det badrummet och hallen. Idag har vi också sorterat verktygslådorna och har förminskat det från tre till två lådor. Alltså, hur många skruvar behöver man? Massor tydligen..... Nu är hallen full av kassar med grejor som är utsorterade, alltså sådant som vi inte kastat direkt i soporna.
Barnbarnet Jonathan och Hanna och töserna kom för att hämta en fiskgryta. Den grytan köpte vi när vi seglade i Karibien för att koka lobster i och jag kan inte ens komma ihåg att jag använde den och kommer garanterat inte att använda den. Familjen åt middag med oss, Harald hade gjort en korvgryta som jag glömde fota, Alva och Alice var jättetrötta  och inte så matsugna, men vi andra åt.


Lite spel och pyssel innan Jonathan kom från jobbet.
Det blev bara grytan och några nyårshattar, inga vill ha överblivna saker. Vi ska gå med grejorna till Loppan, församlingens loppisbutik, så kanske det kan komma till någon nytta.


Det är lite tråkigt här på bloggen nu, men roligare tider kommer väl. 

2 kommentarer:

  1. Heja vad ni/du gör det bra!!! Och jag är glad att få hänga med och "träffas" lite vad du än skriver om vettu 💚 Mysigt med lite spontant matsällskap mitt i vardagen. Ha en bra dag min vän! KRAAAM 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltid så uppmuntrande mot mig, glad att du finns! Kram

      Radera