tisdag 17 januari 2017

Bakat mockarulle

En kaka idag till fikabesök. Jag bakade en Mockarulle, glutenfri och den blev riktigt smaskig. Det tog lite tid bara eftersom det var flera olika saker, själva rulltårtan, smörkrämen, chokladgrädden och chokladgarneringen. Men, det är roligt att göra.


Jag är totalt värdelös på att spritsa, har jag nog sagt förut. Fast nästa gång ska jag prova en större spritsöppning så det inte ser ut som lorthögar. Det är tradigt att inte kunna det, ser ju så lätt ut på TV.

6 kommentarer:

  1. Den ser jättegod ut man ska ju inte döma efter ytan...Gunnel

    SvaraRadera
  2. Haha, så rätt så.... Kram

    SvaraRadera
  3. Ååååååååå!!!! Goooott!!! Tur att det är en massa mjölk däri så jag ändå inte kan äta den , haha!!! 💚 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte så mycket mjölk, men smör, samma sak antar jag!

      Radera