måndag 16 januari 2017

Ny vecka

Ny vecka för mig börjar hos Friskis & Svettis, bra start. Det var så fint väder idag också med sol så jag cyklade ner till hamnen på hemvägen.


Frost på "vår" brygga, som inte är vår längre.En sån här sak kan ju muntra upp.Snygga promenadskor jag har. Men, dom är väldigt sköna och bra.


Harald gjorde middag idag, Potatisbullar med stekt fläsk och lingon. Jättegott var det. Innan vi ätit klart fick vi besök.


Hanna kom upp en stund med barnbarnsbarnen Alice och Alva. Dom gillade fläsket haha!


Dagarna går i rasande fart, jag fattar inte hur fort det kan gå och hur lite jag hinner göra. Nu har mitt favoritprogram på TV börjat, Masterchef Australien, jag älskar det programmet. De lagar fantastisk mat och domarna är helt underbara. Vår Mästerkocken är inte i närheten av detta, men det är roligt att se den också. Sedan får jag erkänna att jag tittar på Farmen, det är intressant att se hur människor fungerar och samarbetar eller snarare brist på det. TV-tittande tar alltså sin tid.


4 kommentarer:

 1. Alltså Titte...hinner du ingenting? Du har ju "för hundan" städat och rumsterat om i hela er lägenhet!!!
  Tänk så härligt att ha fått så rent och i ordning och kunna sitta ner och kolla favoritprogrammen :)
  Kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har alltid rätt Gunnel, tack!

   Radera
 2. Vackra foton!!! Ååå!! Har MC Australien börjat igen!!!?? Det är min favorit också (ovanligt va? att vi gillar lika...) Men jag får nog välja bort det OM jag ska hinna scrappa alls är jag rädd. Vi får väl se, nu blev jag ju frestad😊 Kraaaam 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer jag ihåg nu att vi pratat om MC Australien och att det även är din favorit och efter 2 avsnitt är jag redan fast. Men, egentligen, scrappa är nog bättre! Kram

   Radera