torsdag 19 januari 2017

"Vatten över huvudet"

Det kallas väl så, att ta sig "vatten över huvudet" när man gör något som man inte riktigt mäktar med. Det gjorde jag idag. Jag ville se något annat på min promenad och tog cykeln för att komma lite längre. Något har hänt på ett år, jag kroknade helt. Jag hade bestämt mig för att cykla till Krapperup, det är väl sådär ca 7-8 km och med tanke på hur långt jag brukar cykla så skulle det vara en bagatell. En frisk vind och kyla kanske spelade in, men jag fick ont överallt, i svanskotan (fallet på Friskis&Svettis), höger knä, handlederna och trodde att jag helt skulle klappa ihop.


Jag stannade till lite norr om Margreteberg och efter Nyhamnsläge. Trist väder, men på hemvägen försökte solen spricka igenom den grå massan.
Cykelvägen kändes oändlig.


Jag parkerade cykeln och promenerade genom parken.Rhododendronbuskarna står i blom, men det gör dom kanske hela vintern?


Lite bilder blev det från parken och sedan packade jag ner kameran och kämpade hemåt. Då hade Harald gjort middag, nu blev det prinskorvarna som legat i frysen sedan i julas, Per i Viken så det smakade rätt bra. 


Så trött jag blev och orkade bara göra klart bland mina scrapsaker och dyka i soffan där jag somnade en stund! Det tillhör inte vanligheterna.

12 kommentarer:

 1. Nä nu får du lova att vara rädd om dig!!! Annars tar jag och skickar efter dig så jag kan passa dig här hemma, haha!!! Ta bilen dit bort och gå en promenad sen!! Men det blev otroligt fina bilder att se så du är lite ursäktad ändå. Den bron är ju så fin❤ Minns den sen förut... Gott stt maten var redo när du kom hem och bra att du fick vila lite. Det var nog välbehövligt!! Kram på dig💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du hade inte orkat med mig..... och mig kan man inte placera i en stol! Har själv tänkt den tanken, det blir bilen nästa gång. Kram

   Radera
 2. Tänk att du tog så fina bilder i Krapperup m m som vi fått se här när du känner dig som du gör. Nu får du börja ta det lite lugnare du är bara ett år yngre än jag så jag vet hur du kan känna dig ibland fast det trodde jag inte för 10 år sedan, men men verkligheten har kommit ifatt en. Kram och ta väl vara på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag får nog börja försöka, jag kommer ihåg att jag aldrig fattade att mor inte orkade med vissa saker. Tack och kram!

   Radera
 3. Håller med ovanstående "töser" men inte lätt när sinnet är ungt...:) Kram Gunnel

  SvaraRadera
 4. Så kul att se dina fina bilder från Krapperup. Det är evigheter sedanjag var där. Förta dig inte i fortsättningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja kommer du ihåg när vi startade en av våra nattvandringsgrupper där? Härliga minnen. Kram

   Radera
 5. Hej där borta i Höganäs! Här är det bara grått just nu men vi har faktiskt fått se lite sol! ja Christel, det var väl inte precis cykelväder ! Kallt, grått och blåst på det. Tur du kom hem igen. Själv går jag hos sjukgymnast 2 ggr i veckan och tränar nacke och bröstrygg. Nervsmärta i axel och arm! Inte kul men nu efter 4 mån är det bättre. Ha det bra! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, skönt att du är bättre, krämporna gör sina debuter haha! Snart är det vår! Kram

   Radera
 6. Att ta det lugnare ....!!! Det är inte precis min mammas melodi😂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, finns ju andra melodier! Kram

   Radera