måndag 9 januari 2017

Städprojektet fortsätter

Jag gick iväg tidigt idag till vårdcentralen för att ta ett sköldkörtelprov. Jag opererade bort sköldkörteln 1996 och är sedan dess beroende av medicin och ibland måste jag kolla så jag ligger rätt i värdena. Efter att ha suttit en stund i väntrummet kom jag in bara för att få veta att deras datasystem inte fungerade så dom kunde inte ta några prover. Hej och hå, får gå dit igen imorgon.
Friskis & Svettis och det roliga cirkelgymmet, jag är glad för att jag testade det. Så nöjd efteråt. Jag har tappat en stor fyllning i en tand i helgen och ringde tandläkaren, men fick inte tid förrän på fredag. "Fila själv ner de vassa kanterna" sa tandsköterskan och jag försökte göra det med en nagelfil, gick väl sådär. 
Just nu bara städar och sorterar jag och plötsligt har vi också möblerat om i vardagsrummet, vi har ju inte så stora möjligheter  att ändra på så mycket, men vi har flyttat en bokhylla bl a och jag har återigen sorterat ut en massa böcker. Det är en sådan jäkla röra överallt, men det kommer att bli jättebra. Jag jobbar på att vi ska köpa en ny fåtölj. Jag har inte ens tagit mig tid att scrappa idag så ni förstår att jag är helt uppfylld av annat. 

2 kommentarer:

  1. Trist att inte provet kunde tas då och skandal att du inte får komma till tandläkaren förän på fredag!!! Slipa själv!!!!??? Hua!!! Ja jag förstår att du verkligen är uppfylld av annat då du inte ens tänker scrap , haha!!! Avundas din energi!! 💚 KRAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag vad ska man göra? Jag har inte ont så då får jag vänta, men de skulle ringa om de fick något återbud. Tänker gör jag, men försöker undvika att gå in i rummet för då fastnar jag där. Kram

      Radera