torsdag 26 januari 2017

Fotoklubben

Fullt upp idag, jag vet egentligen inte vad jag håller på med, men stressigt är det haha. Blogginlägg till mitt designuppdrag, handla till Fotoklubbens årsmöte, stryka till svärsonen och allt möjligt annat.


Det var ett fint väder med vårkänsla idag, ett vårdis som påminner om kommande tider. Jag var ute på några cykelturer och stannade och tog en bild iallafall. Kullarna vid badet kändes plötsligt väldigt vårliga.


När jag kom hem hade vi besök av två glada töser.


Man ska ha många reflexer så bilarna ser säger Alice.


Ikväll hade vi årsmöte i Fotoklubben och det var som vanligt ett väldigt trevligt möte.


Tävlingsresultat för Årets bild.Conny fick Årets bild, tvåa Bitte och trea Rolf, grattis till dom!Visst har vi fina bordsdekorationer!


Här har vi Årets fotograf, Conny, grattis! Han uppvaktas av Thore, vår ordförande. Han fick revansch eftersom han blev tvåa förra året och Colinette som vann då blev tvåa i år.

Jag avgick som kassör och i styrelsen och fick en fin blombukett jag också.


Här är den nya styrelsen i klubben!

2 kommentarer:

  1. En riktig DU-dag med full fart och fläkt 💚 Ja du det ser riktigt vårlikt ut hos er!!! Härligt 😊 Och du, grattis till dig dom slipper bokföringen och bokslutet detta året !! Tjohooo!!!! KRAAAAM

    SvaraRadera
  2. Tack Anna, jag det är en blandad känsla, skönt att slippa kassörsuppdraget, men lite trist att inte vara med i styrelsegänget. Men, livet består av val och ska jag vara ute och åka husbil längre tider så fungerar det inte. Kram

    SvaraRadera