onsdag 1 februari 2017

CAS(E) this Sketch

Idag gjorde jag hastigt ett kort imorse och det blev som det blev, inget höjdarkort precis haha! Jag gjorde kortet till CAS(E) this Sketchs senaste utmaning.


Jag hade ju en idé, men ibland ser det för jäkligt ut och jag tänker inte länka det dit. Jag har beställt en massa dies till min nya Big Shot från ett lågprisställe, Wish och de diesen ramlar in ett i taget med posten. Konstigt det hela, men det är inget fel på diesen (mer än mina val av dies) tycker jag än så länge. Jag skulle behöva lite tid och testa mig fram med allt. Som vanligt, och så jag gör med allt, så ska allt gå så fort och jag måste göra något varje dag. Det är nog dags att backa och strunta i alla dessa utmaningar Får se hur det går haha!


Prata om att misslyckas med miststänken, nu vinner jag det iallafall! Varför har jag köpt den elefanten? undrar jag ju nu. Barnbarnsbarnen kan ju förstås har roligt med den och det här kortet kan kanske användas till ett barn någon gång. Alltså jag kan knappt hålla mig för skratt.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det är ett jättegulligt kort!! Och elefanten är så söööt!!! 💗 Haha😆 ska vi ha en egen utmaning kanske om vem som gör värsta stänken ?! Haha!! Och du, glöm det där med att strunta i utmaningar, det lyckas varken du eller jag med särskilt länge tror jag. 💚💚💚 KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du är snäll du, det var antagligen för att jag tycker om elefanter som jag köpte den och att jag aldrig lär mig att inte chansa med stänken, det går ju liksom inte att styra fast jag tror det. Du har säkert alldeles rätt, men kanske ett liitet steg tillbaka. Kram

      Radera