lördag 11 februari 2017

Simon Says

Jag hittar hela tiden nya webbsidor med utmaningar och eftersom jag börjat göra mer kort så letar jag efter det just nu. Idag visar jag ett kort som jag gjort till Simon Says som har två utmaningar varje vecka! Och massor av scrappare som tolkar.
Mitt kort är till deras måndagsutmaningen med temat Young At Heart.


Jag har en svart kortstomme och en svart embossingfolder, utstansade hjärtan och en diecut. Texten har jag tryckt ut dubbelt i en punsch och lilla texten har jag skrivit ut på datorn. Lite tema som passar mig haha!

Jag har tänkt på, att om någon är intresserad av att köpa kort av mig så kan ni klicka på Scrapbooking/Kort under Etiketter här i högerspalten så ser ni mina kort. Då vet ni om det finns något som ni är intresserad av och då kanske det kortet är kvar.

3 kommentarer:

 1. Oj Oj OJ!!!! Tokläckert helt enkelt!!! Så härliga utmaningar du hittar och dina tolkningar är inte sämre !!! Så glad för din härliga input !! KRAAM ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga Anna för din ständiga support! Hoppas ni har en godismyskväll igen nu! Kram

   Radera
 2. Beautiful card! Love the black background , fabulous contrast with hearts and flowers! Thanks for joining us this week on Simon Says Stamp Monday Challenge Blog! Barbara

  SvaraRadera