torsdag 2 februari 2017

Torsdag

Jag håller på att varva ner och inte ens promenaderna blir särskilt långa, men jag går iallafall. Fy attan vad kallt det varit idag. För några dagar sedan tappade jag mitt pannband i fårskinn som jag varit så glad för och gick ut idag utan mössa. Det slutade med att jag gick in på Quinte och köpte en nya mössa. Jag hatar mössor, jag ser inte klok ut i dessa, men ibland måste jag välja, frysa eller vara utseendefixerad.


Vintergäck och bakom snödroppar och till och med knoppar i en där busken.


Annars är det inte mycket som muntrar upp just nu.


Jag hälsade på kusin Gun och fick en fika och pratstund. Hon kämpar på med sina cellgiftsbehandlingar och är beundransvärd på alla sätt. 


Det finns en del vackra gamla hus i Höganäs även om dom inte är så många.


Snart blir det grönt i de vackra björkdungarna.


En improviserad middag idag, jag lax och Harald några frysrester. Potatis i fryern och en crème fraichesås med örtkryddor. Jag älskar lax och den blir så bra i fryern, skulle kunna äta den varje dag. Varje kväll njuter jag av Masterchef Australien, världens bästa matlagningsprogram.

2 kommentarer:

 1. Åååååhhhh!!! Blommor!!!! Just den här tiden på året vill jag bo i Skåne jag också!!!! 💚 Undrbart! Skönt att du tar det hyfsat varligt !!! Heja dig!!
  Den laxen ser sååå god ut, blir hungrig... äta frukost kanske 😊 KRAAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog den bästa årstiden här, sommaren också förstås. Du behöver nog mat i magen inför dusterna med din cameron! Ha en bra dag! Kram

   Radera