onsdag 8 februari 2017

Onsdag

Tidig morgon igen, men inte till promenad utan till tandläkaren. Röntgen och översyn och allt är så bra, "rent och snyggt så man knappt tror det är sant" sa min tandläkare. Skönt, nuförtiden är det bara plomberna som emellanåt går sönder. En kortare promenad efter det, det är så kallt, vinden fullständigt skär genom ben och märg.


Lite snöflingor också som singlade ner och ikväll har vi ett tunt snötäcke.


Jag hade strykuppdrag idag som tog sin lilla tid och i em har jag bara suttit i lugn och ro och scrappat.  Det är så skönt och roligt.
Det blev ingen bebis idag heller, barnbarnet Anna fick åka hem i eftermiddag för att vila till imorgon. Hon har fått alla dosor hon får för att sätta igång värkarbetet och det lutar nog mot att hon får vänta tills Mathèo vill ut på naturlig väg. Det är inget akut medicinskt som föranleder annan åtgärd. Vi får se vad som händer framöver. Jag hade hoppats på att han skulle komma idag eftersom det är mors födelsedag, hon skulle fyllt 106 år idag.

2 kommentarer:

  1. Det är nog bäst att lilleman får komma när det är dags!! ❤ Men enerverande väntan, särskilt för Anna !!!! Härligt att dina tänder är så hela och rediga!! KRAAM

    SvaraRadera