måndag 20 februari 2017

In The Scrap

Jag har en layout till In The Scraps februariutmaning. Det är en spansk sida och jag har lite svårt för att riktigt hitta och förstå, men jag hoppas att jag fattat rätt. Anledning att jag ändå är inne här är att den är precis i min smak och designerna gör helt fantastiska saker. Denna månaden är utmaningen att lifta en layout som man kan välja själv.


Om jag nu fattat det rätt alltså och isåfall har jag valt en layout av Elena. Jag hittar inte riktigt den layouten utan får ta den här där en annan designer har liftat den.


Det är alltså den rosa till vä som jag liftat.


Vit CS med misttryck och stänk. Mönsterpapper från ett kit jag köpt hos En Liten Butiks utförsäljning, Jillibeans serie Chit Chat Chowder. Dekorationerna och texterna är också från kitet. Utom det fina hjärtat och hästen som jag fått av vännen Anna. Foto på dotter Mia. 

5 kommentarer:

  1. Mycket snygg och läcker lift!!! Och vilka papper du fått tag i!! Så roligt att du får användning av det jag skickade 💚 Och roligt att vi båda samma dag bloggar olika alster med likadana hjärtan !! Tack för underbar input !! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja de papperna är fina, men de har en grundnyans som jag inte riktigt gillar, jag vill ha vit grund om du förstår vad jag menar. Det ser man inte när man handlar på webben. Ja Tack vare dig som jag har dessa fina hjärtan. Kram

      Radera