torsdag 9 februari 2017

Lite snö

Tänk att vi fick lite snö även denna vintern. Vi hade väl lite före jul också om jag minns rätt. Men den stannar ju aldrig så många dagar. En promenad alltså för att äntligen kunna fota lite snöbilder.Det är vackert med snö och roligt att ha lite annan vy att fota. Vädret var också skönt, stilla och bra.


Jag gick upp i Lerbergsskogen och tänkte fota lite macrobilder och då blev jag helt galen. Glasögonen immade igen hela tiden och jag ville inte fota auto och skulle ställa in kameran själv. Hur lätt blir det med immiga glasögon? Jag fick ta dom i handen och då slog skalmarna i det jag skulle fota och allt började svaja. Sedan halkade jag två gånger och lyckades precis parera med kameran i en hand och glasögonen i den andra. Då fick det vara nog, men jag fick ändå några halvbra foto.
Det blev en massa bilder idag, lite roligt att fota!
I eftermiddag gick Harald och jag hem till vännerna Bitte och Tommy. Dom är konvalescenter båda två efter operationer så det var mysigt att se om dom. Roligt att träffas och prata med god fika.Ikväll var jag på Fotoklubbens medlemsmöte, vi gick igenom fotoformen DipTyk som vi har som ett av våra tema i vår. 


Sedan fick vi en jättefin bildvisning och berättelse av Elisabeth över hennes pilgrimsvandring i Frankrike och Spanien med så vackra bilder.

8 kommentarer:

 1. Jättefina bilder blev det trots din äventyrliga promenad :) kram Gunnel

  SvaraRadera
 2. Håller med Gunnel ja!!! 💚 Härligt att få följa med dig , haha!!! Ja tänk att ni fick lite snö!! Vi har inte så mycket mer vi heller här uppe faktiskt. Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det var för väl, det blir plötsligt ett annat landskap! Kram

   Radera
 3. Då får jag säga som så: Jag håller med både Gunnel och Anna. Innan du skrev att du gick upp till Lerbergsskogen så undrade jag, har du på dig halkskydden, men där fick jag tji, eftersom du skrev att du halkade. Ser framemot många snöbilder om vi får mer snö, men snälla se till så du inte halkar och bryter armar och ben. Hoppas på en fin helg för oss alla. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, nej jag tycker det är så bökigt med halkskydden och sätter inte på dom förrän jag verkligen är tvungen. Idag var det på gränsen, det är aldrig så farligt när det är nysnö och att jag halkade berodde nog på min iver att tränga mig in i tallskogen. Kram

   Radera
 4. Oj oj...Kunde gått illa! Vi är tillbaka på båten sen i måndags. Idag har vi haft underbart väder, (ingen snö 😀) varmt och soligt. Om vi får tro på vädergudarna så blir det så hela nästa vecka! Det börjar kännas som att vi vill komma ut på havet igen...😊 kram och hälsa Harald!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag förstod det och det låter härligt! Då är det Spanien nästa? Då kanske vi ses där till hösten! Kram

   Radera