fredag 17 februari 2017

Torsdag

Vet ni, det hjälper att blåsa ballonger med näsan!!! Jag känner mig mycket bättre, det värsta suset och trycket har lättat och sedan är det ju bara att vänta ut viruset som spökar. De sista tre vintrarna har jag haft problem av olika slag i huvud och ansikte, jag tror det får bli Spanien nästa vinter haha! Igår fick vi förmiddagsbesök av barnbarnet Ellinor med dotter Evy. Så roligt att träffa dom och jag avstod gärna från min promenad.Lite lek med Evy, hon har varit lite svårflörtad, men nu börjar det släppa. Hon har börjat på förskola nu i Bunkeflostrand där dom bor och det går bra.

Jag gjorde våfflor till kaffet, det är så gott, det tyckte nog Evy också.


Jag fick fin post denna dag och blev så oerhört glad. Min vän Anna som är en sådan flitig kommenterare här, hade skickat mig ett fantastiskt kort och så fina utstansade  saker som hon vet att jag tycker om. Hon är en sådan duktig scrappare och underbar människa som ger mig så mycket inspiration varje dag.


Bortåt kvällen åkte jag iväg på "tantträff". Jag träffade vännerna Ingrid och Margareta på bussen till Mölle för att besöka Ame i hennes hus där. Hon har precis byggt om både kök och badrum och det har blivit så bra och så snyggt.


Det fina vädret är borta och det var så ruggigt och dimmigt. Tyvärr var det inte så mycket av den fina utsikter från hennes hus.


Först hade vi "vernissage" och Ame lotsade oss runt på den fina renoveringen. Hon har öppnat upp mellan det gamla köket och matrummet, det är så fint.


God kava med tilltugg bjöds vi på.Ame håller på att rensa ut i föräldrahemmets samlingar som är helt enorma och det är inget litet jobb. Min rensning är som en liten lort i det sammanhanget. Dessutom är det ju känslomässigt krävande. Ame hade köpt färdig kinamat till oss och det gjorde hon rätt i.


Det serverades på hennes egengjorda tallrikar som är så fina. Vi avslutade med friterade bananer och kaffe i mors små koppar.


En sådan trevlig kväll tillsammans med mycket prat som alltid. Vi har ju följt varandra sedan tonårstiden och mycket har hänt på vägen. Tack!

2 kommentarer:

  1. Den ena söta ungen efter den andra!!! 💗 Lilla tösabiten vad fin hon är!! Och du är också så fin både inom och utom!!! Trevligt att du gillade det jag skickade 💚 Det gör mig glad!! Och jag njuter med dig att du känner dig bättre och då härligt med din tantträff!!! Myyyys!!! Blir så glad av att hälsa på dig här!!! KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag blev ju så glad som du vet! Kram

      Radera