måndag 6 februari 2017

CASology

Ett kort i sista minuten till CASology. Deras utmaning denna veckan är ordet YOUTH. Jag tyckte det var svårt att hitta på något. Mitt stämpelförråd är mycket begränsat eftersom jag inte stämplar så mycket och de gånger jag köper något använder jag dom mycket sällan eftersom jag inte är bra på det.


Mitt föga inspirerande kort blev detta snabbgjorda.


Jag stansade ut stommen och satte med 3D-kuddar på en färgad stomme. En stämpling!!! och en diecut och några stjärnor.

Jag har nu gjort en låda som står i vår hall med korten jag gör och som jag inte själv använder direkt. Om ni vill köpa ett är ni välkomna hit, det är ni även om ni inte köper något kort såklart. Jag säljer dom rätt billigt eftersom jag är glad för att bara ha åtgång och kanske få in en slant att köpa nya saker för. De flesta är 20 kronorskort och det är absolut inte något köptvång om ni inte hittar något som passar. Scrapbooking är en dyr hobby som kanske ingen tänker på, just nu har jag köpstopp ett tag haha!
6 kommentarer:

 1. I love that adorable little die cut, Christel, and the sentiment is one I need to remember more often! Thanks for playing along with CASology this week!

  SvaraRadera
 2. Håller med Jen!!! Den lilla killen är för söt!!! Lite likt Wille?!! 😊 Jättebra text också!! Härligt 💚 KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, haha, jag det är det faktiskt, likt Wille, tänkte inte på det! Kram

   Radera
 3. Vad bra med försäljning! Jag skickar så många kort och har flera gånger funderat på om man kan beställa. Du är så duktig! Mina vinstkort blev så uppskattade. Jag tittar förbi någon dag. Kram Maj-Lis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack, nu blev jag nervös haha! Du är välkommen upp och titta bara du inte känner dig tvungen att köpa något om du inte gillar några! Kram

   Radera