onsdag 22 februari 2017

Trött

Ja, ibland, eller nuförtiden rätt ofta, blir jag så trött, trött på att jag inte riktigt fattar vad som händer. Jag får snart lägga ner det där att alltid klara av allt, att alltid hänga med överallt, att alltid vilja mer än jag klarar. Det började imorse med att jag fick världens chock, när jag öppnade min dator och det vällde in mejl från Wish som är ett företag där jag nyligen beställt scrapbookingsaker. Redan när jag beställt tyckte jag det var märkligt eftersom alla sakerna kom från olika företag i olika kuvert. I dagens mejl såg det ut som att jag gjort beställningar från nio företag och jag har inte gjort ett enda. Jag satt bara och stirrade, vad sjutton är detta? Harald kom upp och jag bara sa, jag är kapad!!! Jag försökte skriva till Wish och hur lätt är det? Jag är inte så bra på engelskan och fattar liksom inte systemet. Jag ringde till Klarna där jag betalt min tidigare order och de hjälpte mig att se att det inte finns någon summa i mitt namn så hon tyckte jag kunde ta det lugnt. Kanske kan det vara så att de skickar ut igen som ett försök att få mig att handla igen?? Jag har en pågående konversation med Wish som för mig är totalt obegriplig. Trött är ordet.
Sedan gick jag ut och hade inget minneskort i min kamera så det blir inga bilder idag. Just nu vill jag helst bara sitta hemma och lägga patiens.
Jag fick iallafall gardinerna på plats och de blev bra, tack och lov.  En mysig lunchfika med dottern blev det också. Jag tog några foto med Iphonen, men gjorde inte rätt, hade nog fodralet ivägen på något sätt.


Jag startade morgondagens tvätt i vår tvättstuga och när jag kom ner andra gången hade någon varit där och snott min handtvätt som jag lagt i tvättbaljan. Hur förbannad kan man inte bli, jag har alltid litat på att inte bli av med något där. 
Något bra idag är iallafall att Harald är mycket bättre, lite trött, men annars som vanligt igen. Fast artrosen i högerhanden kämpar han med. Det är lite drygt en månad sedan det skickades remiss till Aleris men han har fortfarande inte fått någon tid trots att han satt upp sig på återbudstid. 

4 kommentarer:

 1. Tuff dag för en tuff brud!!! ❤❤❤ Förstår din chock vid datorn , sånt får mig att bli tokig(are) också!!! Men det är säkert alldeles lugnt!!!
  Folk handlar ju där hela tiden . Det set så mysigt ut hos Mia. Skönt att du fick en mysfika med henne och att Harald är på bättringsvägen.
  Var snäll med dig själv nu!!!
  KRAAAAM 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jösses vad dom där datorerna kan reta upp! Jag har inte hört något mer.... Ja det är så fint, jag vill nästan inte gå därifrån. Kram

   Radera
 2. Gardinerna blev superfina, tusen tack💛💛 Vila nu🎂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det gör jag ju nästan hela tiden nuförtiden, vad hjälper det?

   Radera