måndag 20 februari 2017

Utflykt

Idag lämnade jag hemmet för en utflykt med dotter Mia. Ja, kanske inte utflykt direkt, vi åkte till Ikea för att köpa tyg och gardintillbehör och lite annat. Det kändes som en rolig utflykt att strosa runt där med henne, det blev liksom inte rakt igenom.


Nej nej, det är Ikea nu inte kläder.......


Allt är inhandlat och även jag fick en kasse med hem. Det var mycket folk och mycket barn och vi orkade inte stå i kö för lunch. Det var första dagen på sportlovet och ett urkass väder. Vi tog en knäckebrödslice istället.
Vi körde vidare hem till barnbarnet Anna så att även Mia fick träffa lille Mathèo. Där blev det kaffe och bebisgos. Han är så nöjd och fin.


Dom skrattar åt mig, men det gör inget, jag är ju gammal nu. I vår familj är alla rätt sarkastiska och det är ingen som lindar in något precis.

En härlig eftermiddag och mycket skratt som vanligt.

4 kommentarer:

 1. Åhhh!!! En riktig MYSDAG!!! ❤ Både Ikea och bäbis samma dag, vilken lycka !! Jaså skrattar dom åt dig?? ❤ Han är så fin lilla Matheo!!!
  KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör dom, men det är hjärtliga skratt! Kram

   Radera
 2. En mysig dag! Härligt att få strosa runt och hinna titta på lite saker😎 Sen så himla fint att få träffa lille Mathèo och hans föräldrar💛

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att jag fick hänga med, idag ska jag sy gardiner haha! Kram

   Radera