måndag 27 februari 2017

Måndag

Friskis&Svettis, yes, idag kom jag dit och som alltid är det så skönt när det är gjort. Jag har gjort en premiärstädning hos dotter Mia i deras nya lägenhet och det blir så bra. Den är betydligt mer lättstädad än den tidigare, större plats så det blir inte så mycket krypande för att komma till överallt också allt på ett plan. Härligt, nu kan jag hålla på en massa år till! Detta har tagit nästan hela dagen idag.
Vi börjar tänka lite nu på Bosse, vår husbil, det närmar sig lite till att vi kan hämta ut honom från ladan i Görslöv. Under våren har vi tänkt att bara köra lite hemomkring i Skåne, kanske någon liten tur till Blekinge och vad som faller oss in.


Vi har två barnbarn som tar studenten i år så vi vill vara hemma då. Efter det, den 10 juni planerar vi köra norrut genom Sverige och i Norrland kör vi över till Norge och upp till Nordkap. Dit har vi länge velat komma och när vi seglat har vi som högst kommit till Bergen. Vi kör söderut igen genom Norge för att besöka lite ställen där Haralds pappa och farmor kommer från.


Efter det kommer vi hem ett tag innan vi ska köra söderut. Där är planerna lite mer osäkra, vi är inte riktigt överens där, varken om det ska bli Kroatien, Spanien, Portugal eller hur länge vi ska vara iväg. Vi behöver inte bestämma det heller nu. Vi får se hur det går på första turen först. Drömma går ju...

2 kommentarer:

  1. Ja vad vore livet utan drömmar :) kram Gunnel

    SvaraRadera
  2. Underbart med era planer med Bosse!!! Njuter med er!!! Kram

    SvaraRadera