fredag 2 juni 2017

Skön fredag

Det har varit en sådan väldigt skön dag, jag har fixat färdigt här hemma och även stuckit emellan med lite scrappande. Jag tog en promenad, inte så lång, hade större behov av att bara vara hemma.


Det har kommit helt underbara solsoffor nere vid badet, det är inte riktigt klart än så byggnadsstaketen är kvar, men så fint det kommer att bli.


Här träffade jag vännen Ulla med make och barnbarn.


Jag såg det nya vattenfallet eller vad det kallas. Det var invigning igårkväll, men det missade jag.Ställplatsen för husbilar har öppnat i hamnen och redan nu fanns det en hel del bilar.


Blomsterprakten nu är helt enorm. Det är bara att njuta....


Blåelden står i full blom på Bibliotekstorget.


Klar med mitt scraprum blev jag, ska bara på sikt sortera bland alla papper också. Jag vill egentligen bara ha papper som jag riktigt gillar. Men, jag är så nöjd med allt nu och har ingenting instoppat och ingenting på golvet.
Jag lagade middagen, helstekt Fläskfilé med färdig pepparsås, potatis och färsk stekt sparris med smör. Så gott alltihop!

Fredag och jag önskar alla som tittar in här en riktigt fin pingsthelg!

4 kommentarer:

 1. Vackra bilder som alltid!! Önskar jag var där!!! Och vilken blomsterprakt !!! Åååhh så bra det blev i din scraphörna!!! Du gör det så snyggt och praktiskt !!! Underbart !! Ha en härlig helg ni med!! Kram 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kanske någon gång Anna...... Ja scraphörnan blev så bra, skönt att ha ordning på det, för varje gång blir det något bättre! Kram

   Radera
 2. Vi har det verkligen fint här i Höganäs och du skall kolla "Fontänen" på kvällstid när den är upplyst det är riktigt riktigt fint. Det tar lite tid innan hela fontänen är upplyst längst upp och jag sitter i min soffa och ser den hela tiden det är helt otroligt vilket utsikt jag har, men jag tar det inte för givet, utan brukar säga till mig själv hur bra vi har fått det på äldre dar. Blåelden på biblioteket är ju något utöver det vanliga helt fantastiskt. Roligt att byta några ord med dig på din vandring och tack för fina bilden på mannen och våra goa barnbarn. Du skulle sett när Sven klättrade ner och sedan upp det var en syn det, ha ha. En väldigt massa grejor du har i scraphörnan, men förstår att det måste du ha och så fin ordning du fått. En härlig tallrik som avslutning på inlägget är ju inte helt fel. Hoppas på en fin pingst för er båda. Kram för denna gången och ser framemot nästa gång jag besöker denna sida och det blir nog redan i morgon. Kram igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja vi har det fint och ni har ju första parkett! Härligt. Jag trodde jag skulle få se fontänen upplyst i lördagskväll, men när vi cyklade där vid halv tolvtiden så var den släckt. Jag får ta reda på hur tiderna är. Detsamma, kul att träffas en liten stund och det såg så mysigt ut med krabbfisket. Att klättra blir ju svårare och svårare haha! Kram

   Radera