Translate

torsdag 7 mars 2019

Städning

Ja nödvändigt ont, att städa här hemma, vi kan ju inte åka från en skitig lägenhet. Jag kom ändå ut en kort runda mellan regnskurarna.


Strandskatorna är här, jag blir så lycklig av att titta på dessa pigga fåglar med sina vackra röda ben. Fast blir jag för närgången så flyger de.



Dagens bänk, snart kanske stolarna och bordet sätts upp!


Jag gjorde middagen idag, en stor sats av en rätt som heter Somrig kasslergratäng med smak av pepparrot. Det låter väl gott? Det var den inte och dessutom ser den inte klok ut på bilden haha! Jag är inget fan av kassler, men tänkte att receptet lät gott, men jag blev inte övertygad alls. Jag bryr mig inte om att skriva receptet, är inget att rekommendera. Det blev ytterligare tre middagar till oss två, när vi nu ska äta det.


4 kommentarer:

  1. Heja heja! Både städ och promenad🙌🏻🙌🏻 Trist att middagen inte blev som förväntat när du dessutom gjorde en stor sats😩 Kanke går den att rädda när du värmer nästa gång, lägg till nåt du gillar. Kraaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det ska ätas, jag slänger ingen mat, jag gillade grönsaksröran som fanns med så får Harald äta kasslern haha! Kram

      Radera
  2. Ta med till middag i husbilen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja en får följa med, går nog någon dag! Kram

      Radera