Translate

onsdag 24 april 2019

Onsdag

Jag somnade inte förrän vid två inatt och då hade jag i ren desperation tagit en Citodon som jag har kvar sedan jag hade ont i benet. På morgonen var jag helt smärtfri! Ända tills jag började äta frukost, då var det tillbaka igen, men ändå uthärdligt med varierande styrka. Jag cyklade ut till Strandbaden för att passa barnbarnsbarnet Edith några timmar. Vi gick till lekplatsen i området och jag hittade den inte som vanligt.


Edith ville absolut inte åka i vagnen så hon travade på och samlade upphittade saker i sina fickor.



Ängen som gränsar till familjens hus.


Det är så vacker grönska överallt och bokträden håller på att slå ut.


Jominsann där var lekplatsen!







Jag är så glad så länge jag kan hjälpa till med barnen, det är så roligt.

Tillbaka hemma packade jag ner lite i husbilen, imorgon ska vi lämna honom hos Bengt i Örkelljunga och vara ute några dagar. Vi får se hur det blir med vädret och min onda käke.

Ikväll har jag varit i Helsingborg och träffat tidigare arbetskolleger. Jag körde bilen in eftersom jag inte visste hur det skulle gå.



Det var längesedan jag var vid Kärnan och gick terasstrapporna.






Vi, Monica, Helene och jag hade bestämt att träffas på Olssons Skafferi vid Mariakyrkan. Det är en mysig restaurang och de har god italiensk mat.



Jag var jättenöjd med min mat, så gott.


Trevliga timmar, alltid så roligt att träffas, vi träffades på mitt och Helenes första arbete som arbetsterapeuter 1982 och då var Monica chef där. Helt enormt att vi hållit kvar kontakten, tack tjejer!


På slutet fick jag jätteont så det blev inte sent.

2 kommentarer:

  1. Du är så bra! Vilken glädje för dina barnbarn och barnbarnsbarn att du hänger med dom😍 Men så eländigt m din onda käke😢❤️ Vacker grönska har ni också. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är så glad för det, hon är så härlig, Edith och jag tror att det håller en igång! Kram

      Radera