Translate

fredag 7 september 2018

Fredag

Idag blev det ett Friskis & Svettispass, så bra och skönt. Min kropp behöver verkligen det, jag har ont överallt och balansen är utom all räddning känns det som. Efter passet kunde jag vara hemma i lugn och ro, tro det eller ej, men jag städar bland scrapsakerna igen. Jag ska försöka sortera bort mycket som jag aldrig använder och på nästa scrapträff ska jag ha lite loppis.
Harald gjorde middag idag, jag köpte en ny stekgryta på Ikea och det blev premiär med en Korv Stroganoff. Gott blev det också.


Vi fick besök av Hanna med barnbarnsbarnen Alva, Alice och Edith, någon timmes full fart! Det är så roligt när de kommer.





Edith är en riktig mammatös!

En lugn kväll med slutdebatten inför valet på TV!

4 kommentarer:

  1. Tre söta härliga tjejer! Så olika, men ändå lika. Kramar.

    SvaraRadera
  2. Heja!! Vet du, jag har också städat och rensat bland mina scrapgrejer nu när vi roddade om rummen lite i huset 😅 En massa loppisgrejer blev det, jag tvingade mig själv att vara rätt hård på mig själv och släppa taget om många kära papper och smått och gott🙈🙈🙈. Vilka mysiga bilder på barna och Hanna💕💕 och gott med korvstroganoff. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja för mig var det verkligen på tiden, jag håller på fortfarande, kommer att ta tid. Hård är ordet och det känns så skönt. Kram

      Radera