Translate

torsdag 13 september 2018

Paper Issues: Sewing Bee

Sorteringen av scrapsakerna är långt ifrån klara, en gång tidigare har jag sorterat ut, men då kastade jag inte utan lade en massa i en stor låda. Nu går jag igenom det igen och SLÄNGER. Sedan ska jag göra iordning en massa till en loppis på nästa scrapträff. Jag tänkte försöka sätta ihop små paket för korttillverkning så jag skär upp papper i mindre bitar, detta kommer att ta tid Men emellan detta sätter jag mig och gör lite annat. Idag visar jag en layout som jag gjort till Paper Issues utmaning Sewing Bee.



Inte alltid fattar jag riktigt vad de menar med sina utmaningar, min svårighet med engelskan, men jag har iallfall använt färgerna gult och svart och sytt med maskin. 
Några udda papper, en skärfil och lite olika dekorationer från gömmorna. Foto som jag fått av barnbarnet Anna med sin dotter Melina och barnbarnet Sanna som är Annas syster. Ett så gulligt och fint foto.

4 kommentarer:

  1. Vilket bra kort..så vackra alla tre :) Kram Gunnel

    SvaraRadera
  2. Tror du fattat alldeles rätt!! Och sååå snyggt det blev! Ljuvligt! Och fotot! Men duuu så flitig du ör som gör kit!! Jsg bara säljer av som dom är🙈🙈🙈😅 Du får säkert igen mer pengar om du gör som du. Heja!!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag vet nog inte vad jag gett mig in på, men jag tänker som så att får jag inte sålt något, det är ju inte så många på dessa scrapträffar, så kan jag ta fram det när jag ska pyssla med barnen och då blir det lättare. Kram

      Radera