Translate

onsdag 5 september 2018

Onsdag

En onsdag kan innehålla en hel del. Jag körde tidigt in till Helsingborg för att hämta mina nya glasögon. Ett par vanliga och ett par solglasögon, så skönt att slippa mina gamla där jag för första gången valde ett par som blir mörka i solljuset. Jag har aldrig trivts med det. Jag blev faktiskt ändå rätt nöjd med mina nya, båda två, skönt för jag var orolig.


Ja så ser de vanliga ut!
Jag körde vidare till Ikea för att handla några insatser till en hylla i scraphörnan. Jag vill egentligen göra om lite, men vet inte hur. Istället gick jag och dreglade över kök, vad jag skulle vilja ha ett annat kök. Men, bor en i hyreslägenhet är det liksom inte aktuellt och fastighetsägaren verkar inte så intresserad av att fräscha upp det.



Skulle passa precis i vårt kök!


Under eftermiddagen tog vi en promenad hem till kusin Gun och Göran för en fika.


Här har minsann kommit lite nya hus sedan jag tittade sist.


Gun hade bakat en god kaka med mandelmassa och Dahjm.


Så mysigt på deras terass, något varmt, sommaren hänger sig kvar.


Harald är inte alls bättre i sitt öga, snarare värre, men det är bara att vänta och se. Hans "bloddokter" ringde idag och det var inte heller bra. Jättelåga trombocyter och blodvärde, det är märkligt.


Ikväll var det Quiz på Kvarnen, vi träffades först hos vännen Ame och pratar och kollar upp lite fakta. Det hjälpte inte så mycket, vi vann inte, men var inte heller så dåliga.


Vi har trevligt, Ame, Eivor, Ingrid och jag.


God mat fick vi också denna kväll, högrev med goda tillbehör.

2 kommentarer:

  1. Så snygg du är!! Både frisyr och glasögon klär dig uuuutmärkt❤️🙌🏻 Sa ju det!!! 😍😘 Men så trist att ögat inte blir bra. Ring!!! Härligt avslut av dagen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack tack, ja glasögonen blev bra, men så rynkig haha! Ja nu har han precis slutat med alla droppar, får se vad som händer! Kram

      Radera