Translate

onsdag 11 september 2019

Hjääälp!

Vad sjutton skulle vi hit och göra, alltså på mässan? Det var min idé så jag kan inte ge Harald skulden. Vi klarade oss bra ända till slutet av dagen då vi hamnade i klorna på en trevlig försäljare. Då hade vi lullat runt sedan ca halv elva på förmiddagen och tittat på en del Plåtisar och tillbehör.


Du milde med husbilar som redan var på plats här. All parkering i direkt anslutning till mässan var redan fulla och vi blev hänvisade till Sannarpsbadet en bit ifrån. Det gick bussar till och från mässan hela dagen så det gjorde inget. Vi kunde stå kvar här över natten och det blev vi glada för.



Ut och in i Plåtisar, ska vi byta bil så vill vi ha en mindre bil, mest för att de är mycket smidigare att köra och att få plats överallt.


Det är en stor mässa med massor av bilar med olika fabrikat. Hur ska en kunna veta vilket märke som är att föredra?




En och annan större bil var vi också inne i, men de lockar inte oss.


Vi började bli trött vid tvåtiden och söket upp en restaurang för att äta. Jag åt torskrygg och Harald åt oxbringa, det var gott vilket som.


Harald tyckte salladen var sur haha!



Sådana här bilar fanns också!


Här hamnade vi med en fotograf för en tidning och blev såklart plåtade haha! Vi var då bland Hobbybilar och snart föll vi lite extra för en bil där. En driven försäljare ville räkna på vad det skulle bli för mellanskillnad på den och vår. Vi accepterade det, men kunde ju såklart veta att vi redan där skulle säga nej.


Ja här fick vi kaffe och kaka och sitta och vara betydelsefulla. De räknar på ett konstigt sätt så att vi plötsligt tycker det är en bra affär. Dock, kunde vi denna gången hejda oss och få betänketid. Men, för att få ta del av mässerbjudandet måste vi bestämma oss under mässans gång. Kan ni vara snälla och hjälpa oss? Tror ni att vi skulle trivas med en mindre bil? Vi har försökt nu ikväll att skriva upp plus och minus och det är ganska jämnt fördelat. Vi har kommit på en del fler frågor som vi ska ringa och fråga om imorgon. Även om vi köper en mindre bil så blir den inte billigare, tvärtom. Vi vill inte stanna här en dag till, då får vi lösa inträde till mässan igen och vi måste vara hemma senast fredagem.


Det är denna bilen vi isåfall funderar på. 





Om någon vill ge oss råd och inte kan kommentera här så mejla eller ring oss!

2 kommentarer:

  1. Herregud, man kan aldrig lämna er utan uppsikt, haha. Första frågan är: ska ni fortsätta att köra husbil, eller ska ni bli hemma? /Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja den frågan är ju redan besvarad! Kram

      Radera