Translate

lördag 7 september 2019

Väla och AW

Skulle vi cykla denna dag? Vi velade hit och dit, men till slut tyckte vi inte att det kändes kul i vädret som var. Jag skulle klippa mig under förmiddagen, min vanliga frissa hade semester så jag fick ta en annan. I somras klippte jag mig i Leksand och har varit så nöjd med den klippningen så jag kände mig lite skeptisk. Ja, det blev ok.


Istället för att cykla tog vi bilen till Väla. Vi hade en hel del ärenden, bland annat presenter som vi inte kan få tag på i Höganäs. Vi gick först in på Väla och fick köpt allt vi skulle, fantastiskt!




Vidare in på Ikea där vi först åt lunch. Vi provade två av deras nya rätter, ingen av oss gillade det.


Harald åt en Kebabtallrik.


Jag åt Lax och torskbullar, det tog ett tag för mig att komma på vad det var jag inte alls tyckte om, det var Koriander i grönsakerna.


Vi skulle köpa några saker på Ikea och det blev gjort. Så nöjda och glada. Som syns så köpte vi bl a två fårskinn som vi ska ha i husbilen, det ska bli roligt att se om vi gillar det. Men, så trött jag blev, helt slut faktiskt.


Det blev inte någon vila innan jag skulle på AW hem till dotter Mias vän och kollega Marie som bor i Laröd. Även barnbarnet Anna och hennes bästa vän Lotties var med dit. Mia körde och jag blev bara hämtad.


Marie hade dukat upp så många godsaker till oss.




Efter att vi pratat en stund så klev vi i den varma Bubbeltunnan!


Så mysigt att ha en sådan tunna och kunna sitta utomhus i det varma vattnet året runt.




Marie bjöd sedan på en så god kycklingrätt med pasta. Så gott!


Anna och Lotties hade köpt ett spel till Marie, Vem i rummet. Det spelade vi under stundtals kaotiska former. Så mycket skratt och prat!


Maries dotter Wilma var också med, men kom inte med på bild. Till efterrätt fick vi en helt underbar Kanelpaj med glass. Det blev inget foto på det och inte fler andra heller, där någonstans tappade jag fotograferandet. Det var spelets fel haha! Klockan var över midnatt innan bilen gick hem till Höganäs igen, tusen tack till Mia för körningen och framförallt till Marie för allt!

2 kommentarer:

  1. Vilken perfekt och härlig dag för dig från morgon till midnatt. Får nog ta en runda till Väla och kolla hur fint det har blivit enligt dina bilder. Så kul att de flera generationer kan umgås och ha det så mysigt med god mat och sedan dessutom varmt bad. Ser framemot att se hur din helg kommer att se ut. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen härligt. Häromdagen presenterades någon undersökning att om en umgås med alla generationer så förlänger en livet. Jag tror på det haha! Kram

      Radera