Translate

onsdag 4 september 2019

Onsdag

Jag förstår inte att dagarna blivit så korta i jämförelse med tiden före pensioneringen. Nej, men det är såklart tempot, långfrukostar är förädiska och de tenderar att bli längre och längre. Jag gjorde en sista promenad med Hilda för denna gången. Den blev inte så lång idag.


Vi gick omkring i det stora grönområdet bakom Sandflyget. Det är fint där och Hilda kan springa mer fritt, alltså med långt koppel.



Här intill ligger detta vackra gamla hus som jag skrivit om flera gånger, jag tror att det är en gammal skola men vet inte säkert.


Detta är ett annat lite hus.


Nu är det de vackra rönnbärens tid.




Detta är ett märkligt träd och jag vet inte vad det heter.



Tillbaka hemma gjorde jag snabbt en Kladdkaka till kaffet. Syster Anita med sitt barnbarn Nadia kom på fikabesök. En trevlig stund.


Efter det var det dags för middagslagning. Harald och jag hjälptes åt att göra Falukorv i ugn med potatismos. Falukorv fylls med varannan Ajvar Relish och varannan senap och sedan mozzarella ost mellan alla skivorna. Det blir jättegott.


Barnbarnen Amanda och Ebba kom och åt med oss. Inatt kommer föräldrarna hem igen efter sin semestervecka på Sardinien.


Det har varit så roligt att kunna hjälpa till och tillfälle att få träffa dem. Amanda är inte så glad för att bli fotad, men tyckte det var ok. 

2 kommentarer:

  1. Förlåt att jag varit så dålig på att kommentera. Är lite down nu.. Njuter dock av dina inlägg varje dag❤️ Trädet är ett lärkträd. Ja vad fint det gamla huset är. Mysigt att få rå om dom stora barnbarnen lite också, vilken härlig farmor dom har. God mat grejar ni då alltid!! För att inte tala om kladdkaka!! Mums!! Kram på dig!! Tack gör allt fint du visar och delar med dig, det förgyller min vardag!! 💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära du! Hoppas, hoppas att du snart är ditt vanliga sprudlande jag, men sånt här finns också i livet, vi vet ju det, du och jag! Jag anade det, lärkträd, men vågade inte skriva det och orkade inte googla, tack.Tusen kramar skickar jag över till dig!

      Radera