Translate

måndag 16 september 2019

Veckans Skiss

En layout idag, den har jag gjort till Veckans Skiss senaste skiss. För ovanlighetens skull har de kombinerat skissen med en färgkarta. Jag gillar egentligen inte sådana kombinationer, det blir för mycket att ta hänsyn till och det förstör kreativiteten. Det är min åsikt, andra tycker säkert annorlunda.



Här har en rosa liten bokrygg trängt sig in och även rosa och grönt på pappret bakom fotot och då blir den kanske inte godkänd. Jag hade även satt dit gröna bokstäver, men de tog jag bort, då blev layouten mesigare. Varför ger jag mig på det då? undrar ni säkert. Ja, då hade jag redan börjat och tänkte bara på skissen och jag hade inte läst på tillräckligt att övriga färger var förbjudna. Ofta är det så att färgskalan ska vara dominerande. Pappren bakom fotot är från BoBunny, äldre papper i mitt förråd, Fotot är på barnbarnsbarnet Edith med en av sina böcker.

4 kommentarer:

  1. Tack för din fina tolkning till Veckans skiss

    SvaraRadera
  2. Oavsett om du använt för mycket färger så är layouten superhärlig :-) Tack för att du delar din tolkning med oss i VS-gänget! Kram, Mahlin78

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är kul att ni tränger in lite nytt också! Kram

      Radera