Translate

torsdag 12 september 2019

Kaos i huvudet.

Igår var vi veliga och inatt var sömnen orolig. Imorse sa jag "vi skiter i det" och då kontrar Harald med "så tänker inte jag". Då började det igen, diskuterandet och tankarna. Vi fick inte stanna längre än till åtta på parkeringen i Jönköping och fick snabbt köra iväg. Efter ett tag stannade vi och ringde försäljaren av den ev bilen med våra frågor som vi kommit på. Jaha, så körde vi vidare och funderade. Vi bestämde oss för Grötvik eftersom Harald alltid säger att vi ska köra till Grötvik och det är också en populär ställplats som vi aldrig varit på. Vi ställde oss där och jag gjorde pannkakor.


Väldigt fin utsikt från ställplatsen och vi kom till havet igen.


Olika sätt att lägga upp pannkakan på.


Gott var det iallafall och under tiden diskuterade vi. 



Samtal igen med nya frågor och därefter förstod vi att vi behövde en promenad.


Här ligger ett stort gammalt stenbrott och just här är det anlagt något slags surfhopp.



I en bassäng finns det en liten skyddad hamn.


Utvändigt är havet vresigt idag.





Här finns det konstutställning under sommaren, stängt nu.







När vi sedan skulle betala avgiften här, 200 kr stirrade vi på varandra och sa nej, vi kör härifrån igen.
Jag hade planer på att vi skulle köra inom Våxtorp och scrapbutiken där innan vi skulle köra hem imorgon och det var ju tur att jag kollade, de har stänkt imorgon. Vi körde alltså till Våxtorp.


Miankas Scrapbutik och jag köpte på mig lite till barnkort och julkort. Under tiden tog Harald sig en tupplur i bilen.


Jaha och var skulle vi köra nu då? Vi hade tänkt avsluta morgondagen med att tvätta husbilen i Ängelholm innan hemfärd så vi tog Hembygdsparkens parkering. Jag var så kaffesugen vid det här laget och satte på kaffet. Då tog vattnet slut! Är vi helt av spåret? Det räckte iallafall precis till kaffet och vi satte oss och började skriva upp allt för att reda upp tankarna. Samtal igen till försäljaren med nya frågor. Hon skrattar åt oss och tycker vi är söta!


Det gick inte att hitta något vatten där så vi körde hem. Lite samtal ikväll med olika personer och fortsättning följer imorgon. Just nu är det lite övervikt för ny bil, galna eller ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar