Translate

måndag 6 januari 2014

En hemmadag till

Åh vad jag är lat och har inte varit ute på två dagar nu, men gud vad skönt jag har det. Jag städar och sorterar bland scrapsakerna och nu är alla julpapper och juldekorationer undanlagda. Jag får aldrig någon lätt ordning på sakerna, försöker fördela och sedan glömmer jag hur jag tänkt, håhåjaja!

 
Iallafall så har jag klarat av en utmaning på Allt om Scrap idag. Deras designutmaning är att göra en julgran där man fick helt fria händer och göra hur man vill. Jag gjorde en vit stoppad julgran i tyg med olika spetsar som dekoration. Jag satte även dit lite små silverstjärnor. Den får hängas upp nästa jul.

 
Nu ser jag fram emot att städa ut julen, att komma igång med promenaderna igen och ha det lite lugnare. Jag är riktigt nöjd med denna veckas planering, ja nästan lite stolt över mig själv.

 
I veckan gick vi igenom våra sjökort för ev utlåning och däribland hittade vi denna löpsedel från 1999. Jag minns vilken chock jag fick på morgonen när jag var på väg till jobbet. Jag saknar drömmen........

8 kommentarer:

  1. Tänk så mycket ni sett och varit med om..fantastiskt....och ni har ju resten av livet på er för nya äventyr så sluta inte att drömma...Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej Gunnel det gör jag nog inte, men just den stora drömmen och planeringen saknar jag. Förstår dock att vi inte kan ge oss ut igen av flera skäl.

      Radera
  2. ...men många av era drömmar har väl gått i uppfyllelse. Kolla gamla foto får du se! (Fin gran också)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja absolut och det är vi glada över!

      Radera
  3. Vilken fin gran! Vad härligt att få rensa bland scrapgrejerna! Tack för att du är med och tävlar hos Allt om Scrap.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag gillar verkligen Allt om Scrap, så mycket inspiration, tack!

      Radera
  4. Tack för ditt deltagande i utmaningen hos Allt om Scrap! Din julgran är väldigt vacker! Jag gillar effekten med bara vitt färg men olika material, spets och stjärnor.

    SvaraRadera