onsdag 15 januari 2014

Nytt gäng idag

Promenad söderut idag och upp i Lerbergsskogen, 5,0 km. Först var jag tvungen att kolla vad dom höll på med på Kvickbadet, måste ju bevaka solbryggan inför sommaren. 
Havet låg stilla och fint denna dag och jätteskönt att promenera.

 
Tånghögarna börjar lukta riktigt illa längs kusten nu.

Men, jag är övertygad om att dessa inte har något luktsinne eller har vi inte samma smak.

 
Ja det närmar sig säsong.

 
Jag valde lite barrdoft istället.


 
Tångdoft, barrdoft ersattes av kanelbulledoft. Jag tror inte att dom som jobbar här äter kanelbullar.

 
Det är ändå skönt att närma sig havet igen och jag gick Lerbergsvägen tillbaka, lite mellanting. Det finns så många fina hus på vägen i olika stilar, nybyggda, äldre med tillbygge osv.

 
En av ensfyrarna som vi ser vid inseglingen till Höganäs fast då ser vi inte fågeln.

 
Nu är julen helt borta ur vår syn, granen forslades bort

 
Harald hämtade Tilda och Tuva i skolan i Nyhamnsläge. Lillasyster Alva har gjort en ögonoperation i Lund idag och de andra barnen fick vara hos oss. Operationen gick bra, men de var inte hemma igen förrän vid åttatiden så det blev en lång dag.

 
Det  blev pannkakor till gänget som utökades med Ina som kom med bussen.


6 kommentarer:

 1. Ja inte behöver ni säga som många andra att de inte har något att göra. Så skönt för era barn med familjer att de har er i närheten och kan ställa upp när det behövs. Nu ser jag med spänning fram till i morgon och se om ett nytt gäng finns med på bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev inget nytt gäng Ulla, bra för vi behövde nog en pausdag! Men, som jag skriver, vi är jätteglada för att vi äntligen har möjlighet för detta.

   Radera
 2. Hej! Ja jag hade gärna haft lite barnbarn i närheten! Men att göra pannkakor till 6 st det kräver lite tid...Men gott är det om det nu blir någon över till den som gjort dom! Här börjar snön att falla, den ska inte komma förrän i natt enligt SMHI. Men vem bestämmer det? Tack för alla fina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja nu har ni det väl snöfint kan jag tro!

   Radera
 3. Så fina bilder som vanligt. Jag har fortfarande ont i ryggen och klarar inte sådana promenader. Var glad att du orkar. Håller också med Vanja. Man kan baka pannkakor i massor och de bara försvinner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad trist Gun med ditt ryggont, nu får du väl gå till någon reparatör!

   Radera