måndag 27 januari 2014

Utmaning

Verkligen en rejäl utmaning för mig. AlltOmScraps designutmaning som innebär "Nu vill vi att ni plockar fram er talang med pennorna för Januari månads designutmaning är Doodeling!" http://tidning.alltomscrap.se/2014/01/designutmaningen-januari.html

Jag tycker det är riktigt svårt att få det snyggt och bra, men det är ju det som är meningen, att utmana sig själv och jag måste säga att jag hade roligt. Först kom jag att tänka på högen jag sparat av mina teckningar från 1956-57 alltså när jag var 9-10 år. Jag minns att vi skulle göra fantasiblommor och det är ganska lustigt när jag ser på färgerna, samma färger som bäst gillar än idag.

 
Iallafall tänkte jag rita något liknande för att det kändes kul, det blev ju inte helt samma. Jag använde vit cardstock, ritade och målade med akvarellfärger och trots att jag inte behärskar det var det roligt. Foto på barnbarnet Wille när han var liten.

4 kommentarer:

 1. Den lille Wille han är ju för go!

  SvaraRadera
 2. Jättebra idé att ta fram dina barndomsritningar för inspiration för doodling! Hur kul att du även har samma favoritfärger som då! Jag tycker det är just det med doodlandet, att det inte gör någonting fast det liknar barnens teckningar i början. Blommorna i din nya layout ser även lite ut som broderade, och passar riktigt fint med det svartvita fotot.
  Tack för ditt deltagande i utmaningen hos Allt om Scrap!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack till dig som verkligen tänjer på gränserna i dina layoter som är så härliga!

   Radera