onsdag 22 januari 2014

Ishalt

Sömnlös natt, vaknade tre och steg upp fyra och satte mig i soffan med min bok. Jag läste ut boken och den var inte heller särskilt engagerande, visserligen en riktigt klurig historia, men det värsta av allt, jag har läst den förut. Jag kände igen en massa saker, men hade inte en aning om själva storyn och slutet. Det känns inte alls bra, det kan ju inte vara så många år sedan. Nu hoppas jag snart hitta en bra bok att läsa.
 
Jag gick min morgonpromenad ut till Lerberget och tillbaka samma väg, 5,5 km. Det är kallt och jäkligt halt och jag är glad för mina nya broddar.

 
Det börjar bli isigt, men det är ett väldigt lågvatten så vi får väl se hur det blir när den ostliga vinden vänder

 
Här har lagts ut jord och det är väl ett försök att rädda strandlinjen, det försvinner väl igen vid nästa storm. 
Fina snögubbar står givakt. Jag hade lite bröd med mig och nu följer ett antal fågelbilder. 
Stor städdag hemma denna dag, men jag hann med ett besök på Rundelsgatan. Jag vill träffa töserna utan för långt uppehåll emellan. Det är full fart på dom nu, jösses jag avundas inte föräldrarna, men dom är ju helt underbara. Det ska läsas hela tiden, men efter en sida är det dags för nästa bok. 
Inatt tänker jag sova iallafall.

6 kommentarer:

 1. Du tar alltid jättefina fågelbilder...ett nöje att kolla dom....
  Det är väl det som är det bästa med barnbarn att man kan njuta av dom så länge man orkar och sen lämna över till föräldrarna...:) Gunnel

  SvaraRadera
 2. Ska jag komma och välja bok till dig? Åh, tvillingarna vill läsa hela tiden, jaa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag behöver nog hjälp, men har ju en hög och känner något slags tvång att läsa igenom den. Men, kom och kolla när du har tid!

   Radera
 3. En bok som jag gillade väldigt mycket lånade jag på biblioteket och den heter Sköldpaddans långsamma vals. Författarinna är Katherine Pancol. Den är lite lågmäld, romantisk och en liten kriminalhistoria och mycket fransk. /Maj-Lis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maj-Lis, jag har skrivit upp den!

   Radera