söndag 26 januari 2014

Utlottning

Idag har antalet visningar på min blogg uppnått 10 000 st sedan den 27 oktober, det blir ca 111 besökare per dag vilket både gör mig glad och inspirerad, men också lite fjärilar i magen. Ibland tycker jag det är svårt att hålla en viss inriktning och det där med att vara personlig i måttlig mängd. I vanliga fall tänker jag inte alls utan bara skriver det jag känner för, min intregritet är inte så stor och jag är inte rädd för att göra bort mig. Fast ibland önskar jag att jag hade varit lite roligare. Ni som läser här, saknar ni något som ni vill ta del av?
Nu firar jag iallafall detta med en liten utlottning. Om ni vill vara med så lägg en kommentar till detta inlägget senast nästa söndag den 2 februari så drar jag sedan en vinnare.
Vinsten är tre gjorda kort, två vanliga dubbla och en tag som man kan använda på tex en vinflaska. Baksida på tagen och insidan på korten är helt vita så att ni själva kan skriva en hälsning.

 
Lycka till!

8 kommentarer:

 1. Som vanligt är du helt fantastisk. Varifrån får du dina idéer? och nu detta med en utlottning, jättefiffigt. Jag vinner gärna en scrapp som du gjort och vinner jag inte så kanske jag kan få köpa något t ex ett gratulationskort eller två om din tid räcker till förstås. Jag tycker du skriver fantastiskt bra till alla dina bilder etc etc.

  SvaraRadera
 2. Dina fantastiska bilder älskar jag! Så roligt att se på gamla hus i Höganäs också.
  Och läsa om dina barnbarn och gulliga barnbarnsbarn! Lyckliga små barn som har så många att leka med. Jag vill gärna vara med på lotteriet. Jag vinner aldrig.
  Men å andra sidan köper jag aldrig några lotter....Kram!

  SvaraRadera
 3. Klart att jag vill vara med på din utlottning. Uppskattar din blogg med både vardagsbetraktelser som jag ofta känner igen hos mig själv och dina fina recept som härmas mycket ofta här hemma. Fortsätt så här! Kram från Maj-Lis

  SvaraRadera
 4. Pernilla Stjernkvist26 januari 2014 09:37

  Du gör alltid så fina scrappar, så det är klart att jag vill vara med i utlottningen.

  SvaraRadera
 5. Att det är så många som besöker din blogg visste jag inte. Fantastisk!. Jag tycker den är både rolig och omväxlande. Att kolla vad du gjort och se dina fina bilder är ett måste.

  SvaraRadera
 6. Jag vill också ställa mig i kö...:) Det är ju ett behov att öppna din blogg varje dag och se vad du hittat på...de dagar det inte står nåt blir jag besviken...Kul att det är så många som läser och modigt av dig att dela med dig, det ställer ju krav på mig som svarar också att inte skriva vad som helst. Saknar inget du har ett rikt liv ....
  Kram Gunnel

  SvaraRadera
 7. Har följt dina berättelser från du hämtade post på cykel i Italien för många år sedan till nu när du beskriver ditt vardagsliv. Det är alltid intressant att läsa vad du skriver och ibland omåttligt roligt! Har ett antal minnen när jag fnissat ohejdat under tiden jag läst men också fällt tårar eller varit vettskrämd (Atlantseglingen hem). Jag hoppas du håller på länge ännu och att jag får dela din resa.

  SvaraRadera
 8. Tack snälla ni för fina ord om min blogg, ni får kritisera också! Det är så roligt att ni uppskattar mina bilder och skriverier. För mig är det ett behov att skriva inlägg. Jag gör gärna kort Ulla om du kan beställa med särskilt önskemål.

  SvaraRadera