lördag 11 januari 2014

Innedag

En skön innedag med mycket scrapping. I kyrkan var det begravning av Ola Pålsson, omtyckt präst i kommunen som dött bara 53 år gammal. Det var nog proppfullt i kyrkan och räddningstjänsten stod parad med sina bilar. Det var mäktigt att titta på och samtidigt ledsamt. Vi har nyligen fått veta att en seglarkamrat hastigt dött några år yngre än jag och det ger verkligen tankar på hur fort livet kan förändras.


Här har vi sonen Joel också, fjärde från vänster.

 
Men, så vill jag ju också ha hjärnan i behåll och ibland känns det lite si och så. Jag gjorde middag idag, rotsaker i ugnen till vår julkorv från frysen. När vi ätit färdigt hittade jag såsen jag gjort i kylskåpet! Häromdagen kom Harald hem från syster Inger och sa att hon kokte marmelad och då blev jag inspirerad. Jag har en citruspress till min hushållsmaskin och använde den för första gången, så jäkla enkelt att pressa frukt i. Jag använde detta recept http://www.ica.se/recept/citrusmarmelad-653550/

Det var enkelt att göra, det som tog längst tid var att skära allt skalet.

Tyvärr blev det bara dessa burkarna, den största burken sprack när jag skulle skölja av den och all marmelanden rann ut i vasken. Vilken jäkla idiot jag är!

2 kommentarer: