Translate

måndag 30 januari 2017

Veckans Skiss

Jag har tolkat Veckans Skiss i sista minuten, blir alltid lite stressigt eftersom det måsta vara ljust när jag fotar layouten. Iallafall, en trevlig skiss denna veckan som Carina ritat, hon tillhör Edsbynsskaran av duktiga scrappare.



Min tolkning med papper från AmericanKraft, roligt att gamla papper kommer till användning, finns ju mycket sånt i samlingarna. Det är konstigt för det är alltid roligast att använda nya papper, men så plötsligt tycker jag att det passar. Glasögonremsan satte jag dit eftersom den rosa sytråden tog slut, det hade varit bättre utan den. I mitt stora gamla förråd av sytråd är just den skarpare rosa sytråden slut, måste köpa vid tillfälle. Foto på dotter Mia och hennes barnbarn Alice när hon berättar för henne var hon och sambon Jonas ska bo framöver.

6 kommentarer:

  1. Tokläcker tolkning med underbara färger. Tycker att glasögonen är lite roliga också så hade du inte sagt något hade jag inte tänkt på det där med tråden. Tack för att du fortsätter vara med och pyssla med oss! Kram Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Carina, alltid kul att vara med där! Kram

      Radera
  2. En heeelt underbart glad LO med superläckra papper!!! Gillar!!! Passar ju helt perfekt till fotot.
    Tusen tusen tack för att du är med oss på VS och tolkar även om jag helst sett dig i teamet ❤ :) KRAAAM ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, jag blir alltid så glad över dina ord! Kram

      Radera