Translate

måndag 19 november 2018

Bröllopsdag

Idag är det 30 år sedan jag och Harald gifte oss. Vi hittade fotot i källaren från denna dag då det var snöstorm och jag kom försent till Rådhuset i Helsingborg där vi gifte oss. Ingen av oss fattar att det är 30 år sedan.


Vi blev ett par för 36 år sedan och det var andra gången, första gången var 40 år sedan då vi hade ett kort förhållande. Vi var nyskilda då båda och ingen av oss, eller egentligen Harald haha, var riktigt redo. Men kärleken fanns där och vi glömde inte varandra under de fyra åren.

Jag startade med Friskis & Svettis idag. Jag har så ont i kroppen, värst nu i ryggen och ena armen och rör jag mig inte så blir jag orörlig så småningom, det är jag övertygad om. Det är bara att ligga i och inte ge upp. Vi körde in till Väla och Applebutiken, jag hade fått meddelande om att batteriet till min dator var kommen.

 Jag fick lämna min dator! Jag hade inte räknat med det trots att Harald påstod att de sagt det. Jag antar att jag förträngt det. Jag har säkerhetskopierat datorn utom den sista veckan och igår lade jag över alla bilder. Jag får tillbaka den helt tom och ska då sitta där och försöka få över allt igen, jag kan få support då. Hur ska jag nu göra med bilder och bloggen? Helt förvirrad kände jag mig.

Vi hade bestämt att äta julbord på Ikea, det kunde ju vara ett hyfsat bra sätt att fira vår bröllopsdag på. Där träffade vi Haralds syster Inger med make Peter, de var på inköpsrunda och skulle också äta julbord så vi fick sällskap av varandra.






 Detta var det allra bästa, deras sillsorter, lax och sallader.



Jag åt inte så mycket av köttet och det varma och det jag åt var verkligen inte gott. Jag kan inte rekommendera julbordet.



Efterrättsbordet var inte heller någon höjdare, ostkakan ganska god, men ris á la Maltan totalt smaklös.
I vilket fall som helst så blev vi mätta, Harald var inte lika kritisk som jag. 
Harald kom på att jag nog kunde använda min gamla dator som inte är kasserad, han har uppdaterat den förut och jag känner inte igen någonting. Det har varit kämpigt att få över bilderna, redigera dessa och sedan få till bloggen. Allt tar mycket längre tid. Allt som rör scrapbookingen kan jag inte uppdatera, jag har ju en del som ligger på vänt. Hårddiskarna som jag lägger över bilder på fungerar inte i PC. Krångligt är det, men så småningom ska jag väl få rätt på allt igen hoppas jag.

2 kommentarer:

  1. Tur att sillen var ok iaf😊 Och sällskapet var iaf trevligt. Ja tänk att ni varit gifta i 30 år och dessutom några fler år ihop. Häftigt!! Jag Glädjs så med er!! Grattis igen! Kram

    SvaraRadera