Translate

söndag 11 november 2018

Lördag

Vet ni, igår glömde jag mitt vanliga inlägg! Hur kunde jag? Är det första tecknet på att det börjar bli nog? Jag vet inte. Igår gick jag inte ut på hela dagen, jag har helt snöat in vid mitt scrapbord. Men först visar jag några bilder från fredagseftermiddagen då jag gick en runda på stan och gjorde några ärenden.


Biblioteket där jag är alldeles för sällan. Lånar mina böcker av dottern och nu är jag ju med i Bokklubben i Bokhandeln. Förresten var det nog därför jag glömde mitt inlägg igår, jag började läsa en ny bra bok.


Höganäs och Köpmansgatan har fått ett nytt café, Konditori Öresund som även finns i Viken. Där måste jag gå in en dag, iallafall för att köpa bröd, de har goda, jag har köpt i Viken.


Det är mysigt att gå ut när skymningen faller och det fortfarande är öppet i butikerna.


Min favoritbutik, Maria Grant och full jul och det är så vackert att bara titta in i fönstren.


Igår gjorde Harald middagen, Färsfyllda paprikor, det är en god höstmiddag! Jättegott blev det, vi hade potatis till, men det tycker jag inte behövs, det hade vi delade meningar om.



På eftermiddagen fick vi besök av dotter Mia och hennes barnbarn Edith. Jag köpte en ostkaka när vi var på julmarknaden, den har väntat på Mia. Harald äter inte ostkaka. Den var ljuvligt god, riktigt hembakad. Edith gillade den dock inte, spottade ut mandelbitarna, men grädden gick bra haha!



2 kommentarer:

  1. Vilken härlig matdag!! Paprikorna ser goda ut!! Måste testa vid tillfälle när andan faller på. Mysigt m finbesök! 😍😍😍

    SvaraRadera